40-50 bin TL'ye Trendyol'dan sistem toplama önerisi

Bütçe
40000-50000

Crowzz1903

Centipat
Arkadaşlar bütçem 40-50bin arası Trendyol üzerinden sistem toplamam lazım ailem kredi kartlarını farklı sitelere pek girmezler güvenmiyorlar öyle diyeyim sistemlerden pek anlamam ama olabilecek en yüksek performanslı olursa iyi olur genelde CS:GO, Minecraft, hikaye temalı oyunlar oynarım sistem haricinde kendi paramla (4bin) mouse, mouse pad almam lazım kablosuz olursa iyi olur yine Trendyol üzerinden önerilerinizi bekliyorum.

Dostum güvenmeme sebepleri çok doğru ama Trendyol'da güvenilir bir site değil. Sana önerim İtopya'dan ya hazır sistemlerden birini seçmen ya da oradaki kendin topla seçeneğiyle iyice araştır bir sistem toplaman. 40-50 k arası çok iyi bir bilgisayar toplanabilir. Mesela bir örnek olarak buna bakabilirsin 45k ya yakın bir fiyatta MuratAbiGF–CHALLENGE / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB / 32GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM mouse ise glorius model ı 2 3600 TL cıvarında İtopya'da onun dışında çok ışıklı seversen Steelseries Aerox 3 Wireless Ghost Edition 3000 TL İtopya'da. Mouse pade gelirsek onu kendi zevkine göre seçmen senin için daha iyi olur. Çözüm olarak işaretleyebilir misin rica etsem? İyi günler.

Kankam benim bir yapacağım bir şey yok maalesef bilgisayar parçalarını alıp montaj yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…