40-55 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Taksitle alacağım için aylık 100-200 tl fark ödeyerek işlemci yükseltebiliyorum, bu sistemde işlemci yükseltmemi önerir misiniz, bana bir yol gösterin, her şey iyi görünüyor arkadaşın önerdiği sistem hoşuma gitti 4070 ti super ekran kartı da almış oluyorum, burada işlemciye takviye mi atayım farklı bir şeye mi ufak tefek 100-200 tl aylık ödeme ekleyerek güzel bir işlemciye geçebilirim diye düşündüm.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    43,8 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran Alıntısı.PNG
    56,6 KB · Görüntüleme: 24
7600 yapabilirsin. Diğerleri gereksiz.

7600 yapabilirsin. Diğerleri gereksiz.
Hocam emeğin için çok teşekkür ederim, bu işlemciyi aldığımda herhangi bir şey değiştirmeme gerek var mı, power veya soğutucu vs. gibi? 7600 ve 7600x arasında hangisini önerirsin? fark yoksa diğerlerine girmeye pek gerek yok.

düz 7600 yeterli.

Konuyu tekrar canlandırmak gibi oluyor fakat, itopya'dan almaya karar verdim 3 taksitte faiz yok. Bu nedenle bu sisteme yakın bunu bulabildim, gerçekten bilgili arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum, öneriniz var mıdır bu fiyat aralığı itopyadan dizip de gönderebilirsiniz çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…