40 bin TL bütçeye sistem önerisi

• Konuyu başlatan klll
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.336
RAM'leri 2x16 GB.
Anakartı B650M-K
Kartı 30 TL farkla INNO3D yapabilirsin.
Soğutucu olarak Peerless Assassin seçebilirsin. Bütçe yoksa sadece soğutucu ve 30 TL farkla kartı yükseltsende olur.

Hocam buna gerek yok bence. Benim attığım sistemi özelleştirince aynı sistem oluyor ekran kartı düz 4070 yerine 4070 Super. Montaj da dahil buna.
Eki Görüntüle 2340555
eyw kral sağolasın

RAM'leri 2x16 GB.
Anakartı B650M-K
Kartı 30 TL farkla INNO3D yapabilirsin.
Soğutucu olarak Peerless Assassin seçebilirsin. Bütçe yoksa sadece soğutucu ve 30 TL farkla kartı yükseltsende olur.

Hocam buna gerek yok bence. Benim attığım sistemi özelleştirince aynı sistem oluyor ekran kartı düz 4070 yerine 4070 Super. Montaj da dahil buna.
Eki Görüntüle 2340555
reis vatana bu sistem gelmiş bunların stokları hızlı bitiyor sistem iyimi alknırmı

Bunu alabilirsin.
bu alınırmı reis hızlı bitiyor stoklar iyimş alınırmı

Hocam bu günümüzdeki oyunların neredeyse hepsini oynatır üstünden artan parayla ya oyunları alırsınız ya da monitör klavye vb alırsınız.

bu alınırmı reis stok hızlı bitiyorda cevaplarmısınız

Son düzenleme:
eyw kral sağolasın

reis vatana bu sistem gelmiş bunların stokları hızlı bitiyor sistem iyimi alknırmı

bu alınırmı reis hızlı bitiyor stoklar iyimş alınırmı

bu alınırmı reis stok hızlı bitiyorda cevaplarmısınız
Alınmaz. Attığım sistem ile denk ürünler ama am5 sistem daha mantıklı. 2 sene sonra bile upgrade yapabilirsin. Yalnız intel sokette 14900k ile sınırlısın. Hemde çok güç çektiği için anakartın yetersiz kalacak.

Alınmaz. Attığım sistem ile denk ürünler ama am5 sistem daha mantıklı. 2 sene sonra bile upgrade yapabilirsin. Yalnız intel sokette 14900k ile sınırlısın. Hemde çok güç çektiği için anakartın yetersiz kalacak.
reis taksit seçeneği varda bu ikisinden biri alınırmı

Reis taksit seçeneği var da bu ikisinden biri alınır mı?

80k bu sisteme verilmez. 80k para vereceksen 4080 Super sistemlere bakmalısın. Soket olarak AM5 yani 7500F-7800x3D veya benzeri AMD işlemcilerden olmalı.

80k bu sisteme verilmez. 80k para vereceksen 4080 Super sistemlere bakmalısın. Soket olarak AM5 yani 7500F-7800x3D veya benzeri AMD işlemcilerden olmalı.
reis ben bu sistemi 36 k ya aldımda ileride geliştirme yaptığımda sadece amd işlemcimi kullanabiliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı