40 bin TL F/P laptop tavsiyesi

Bütçe
40.000TL

recep668899

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
sessiz suikastçilik
Normalde bu parayla gider sistem toplardım ancak benim için taşınabilirlik önemli o yüzden laptop bakıyorum. Şu an kullandığım laptop da fena değil ancak 8 GB RAM beni kanser ediyor ve neredeyse hiçbir oyun oynayamıyorum. 512 GB SSD de cabası. O yüzden en azından 16 GB RAM ve 1TB SSD lazım. Buna uygun tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Normalde bu parayla gider sistem toplardım ancak benim için taşınabilirlik önemli o yüzden laptop bakıyorum. Şu an kullandığım laptop da fena değil ancak 8 GB RAM beni kanser ediyor ve neredeyse hiçbir oyun oynayamıyorum. 512 GB SSD de cabası. O yüzden en azından 16 GB RAM ve 1TB SSD lazım. Buna uygun tavsiyede bulunursanız sevinirim.
HP Victus 7Z600EA Amd R7 7840HS 32GB 1tb SSD RTX4060-8GB Freedos 16.1" Fhd 144Hz,
İnternette ekran kartının watt değerlerini bulamadım, 105watt altı değil ise değerlendirilebilir bir laptop, ayrıca size tavsiyem temiz bulabilir ve satın almadan önce bizzat kontrol edebilirseniz yaşadığınız ilden 2. el güzel bir laptop bulup almanız olcak.

ASUS TUF F16 rakiplerine göre sıcak çalışan bir cihaz ama fan sesi çok düşük çok konforlu bir deneyim sunuyor ama sürekli işlemci sıcaklığına bakıp neden benim laptopum 95 dereceyi giriyor diye moralini bozmayacaksan gayet alınabilir bir laptop.

HP Victus 7Z600EA AMD R7 7840HS 32 GB 1TB SSD RTX 4060-8 GB FreeDOS 16.1" FHD 144Hz,
İnternette ekran kartının watt değerlerini bulamadım, 105watt altı değil ise değerlendirilebilir bir laptop, ayrıca size tavsiyem temiz bulabilir ve satın almadan önce bizzat kontrol edebilirseniz yaşadığınız ilden 2. el güzel bir laptop bulup almanız olacak.

Şu Victus'ları insanlara önermeyin lütfen sorunu bile bile millete öneriyosunuz.

HP Victus 7Z600EA AMD R7 7840HS 32 GB 1TB SSD RTX 4060-8 GB FreeDOS 16.1" FHD 144Hz,
İnternette ekran kartının watt değerlerini bulamadım, 105watt altı değil ise değerlendirilebilir bir laptop, ayrıca size tavsiyem temiz bulabilir ve satın almadan önce bizzat kontrol edebilirseniz yaşadığınız ilden 2. el güzel bir laptop bulup almanız olacak.

Teşekkür ederim. 2. el almak bence de daha mantıklı olabilir, kendi laptopumu da aynı yolla satacağım zaten takas falan yapılabilir.

ASUS TUF F16 rakiplerine göre sıcak çalışan bir cihaz ama fan sesi çok düşük çok konforlu bir deneyim sunuyor ama sürekli işlemci sıcaklığına bakıp neden benim laptopum 95 dereceyi giriyor diye moralini bozmayacaksan gayet alınabilir bir laptop.

Teşekkürler, ASUS'un ürünlerini bayağı beğeniyorum hatta evimde 2 tane ASUS laptop var ancak bulunduğum yer zaten yeterince sıcak ve laptopun da böyle bir sıkıntısı varsa ciddi performans kaybı yaşanabilir diye düşünüyorum.

Şu Victus'ları insanlara önermeyin lütfen sorunu bile bile millete öneriyosunuz.
Kusura bakmayın hocam haberim yoktu, abim ve kuzenim bu modeli kullandığı için önermiştim, kronik sorunlar çıkma ihtimali varmış, alınacak bir risk değilmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı