40 bin TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
40000
Victus ve Nitro'dan daha mantikli bir tercih yok galiba, önerileriniz için teşekkür ederim. Bunlarin çok ısınma problemi olur mu? Bu arada sadece oyun için kullanılacak render falan işim yok. 4060tan üstü imkansız galiba 40 bine.
Victus alacaksanız Victus 16 alın. Victus 15'in kronik problemleri var.

15 ve 16 arasında ne fark var bilginiz var mı ben pek anlamıyorum da.
Victus 16'nın ekranı biraz daha büyük. Soğutması da 15'e göre daha iyi. Bir de 15'de Windows 11 driverları olduğu için 10 kurulmuyor. Kurulsa bile driver olmadığı için güzel performans alamazsınız. 15'te kronik problemlerde var.

Victus ve Nitro'dan daha mantikli bir tercih yok galiba, önerileriniz için teşekkür ederim. Bunlarin çok ısınma problemi olur mu? Bu arada sadece oyun için kullanılacak render falan işim yok. 4060tan üstü imkansız galiba 40 bine.

Sizin öneriniz varmı farklı marka yada model.
i7 4060 Nitro 5 iyi gibi duruyor bu butceye.

Victus 16'nın ekranı biraz daha büyük. Soğutması da 15'e göre daha iyi. Bir de 15'de Windows 11 driverları olduğu için 10 kurulmuyor. Kurulsa bile driver olmadığı için güzel performans alamazsınız. 15'te kronik problemlerde var.
Tamamdir tesekkur ederim birde bu modeli tabsiye edermisiniz?

Umutcum başka konu da öneriyorsun burada niye ben önerince alınmaz diyosun kişiye göre mi yapıyorsun.
Polatcım 40 bin TL bütçesi varmış adamın, Nitro 5 almak varken LOQ almak mantıksız olur. Başka konu da 35 bin TL bütçesi varmış. O yüzden önerdim.

Excalibur alınmaz. Malzemesi kalitesiz. Çok fazla ısınıyor.
Bu modelin malzemesi cogu cihazdan daha iyi.

Tamamdir tesekkur ederim birde bu modeli tabsiye edermisiniz?
Bu cpu ve bu sogutma 42 etmez, G870 ilk 4000 serisi ciktiginda 21-22 bandindayken alinabilirdi. Artik uzak durun.

Geri
Yukarı