40 bin TL her şey dahil sistem önerisi

Attığını monitör VA panel hocam değmez bence 4700 TL'ye.

Hocam yenisini yapıyorum bekleyin.

DA-G11 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM PC bu.

https://www.hepsiburada.com/samsung...gaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.81.6 VA panel ama parasına değiyor hocam.

SteelSeries Prime+ Plus RGB Optik Gaming Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri mouse bu şu anda kullandığım bu gayet güzel mouse piyasada en F/P mouse budur.

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu KulaklıÄı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol güzel kulaklık 4 tane bağlanma modu var Bluetooth Wireless dongle 3.5m jack ve USB.

AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları - AliExpress 7 hocam bu klavye gayet güzel ileride switch bozulursa değiştirebilir hotswap bir klavye ister modları kullanır ister böyle kullanır istediği gibi değiştirir ama Rainbow bu klavye vergilerle falan 1078 TL oluyor.

RGB arıyorsa bu klavye hocam bunu da kullanıyorum gayet güzel klavye bu da hotswap vergilerle falan 1.4K ulaşıyor.

Bu sistem toplam Ajazz klavyeyi alırsanız 39864.21 TL.

E yooso klavyeyi alırsanız 40251.73 TL biraz bütçeyi aşıyor ama her 2 klavyede güzel.

Hocam o ekipmanlar pahalı gelmiş sistemi yükseltip ekipmandan kıstım ve böyle bir sonuç oldu buradaki PC daha güzel ama ekipmanlar kısık.

GAMING-WHITE4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB WHITE / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Black Myth: Wukong Hediyeli hocam bu sistem Full beyaz bir de bu sisteme bu soğutucuyu eklerseniz süper olur fiyatı da 42kya çıkıyor.

O arkadaşın attığı sistem biraz düşük kalıyor benim attığıma bakın derim.

Bu da güzel hocam. Ama anahtarlığı anlamadım.

Bugün alacağım yüksek ihtimalle son halini paylaşırım hocam teşekkürler iyi günler.

Ekipmanlar konusunda yorum yapmak istiyorum.

Havit Gamenote kullanıyorum, sıkça duyulmayan bir marka olduğu için bazıları biraz çekiniyor ancak. Gayet güzel bir kulaklık, hatta ortak yazılımdan dilerseniz bir hoparlöre bile çevirebiliyorsunuz. Ses kalitesi gayet hoş ve güzel tek sorunu sanal 7.1 olması. Gerçek 7.1 deneyimlediyseniz sanal 7.1 çok fazla dikkat çekecek ve göze batacaktır.

Sarftech T60 ise, bir kaç ay deneyimlediğim ancak sonrasında basış hissiyatı ve tuş aksaklıkları yüzünden hemen değiştirdiğim bir klavye oldu. Öyle ki oyunlarda bile kendim gibi hissedemedim ve cidden oyun performansım bile düştü.

Bunun dışında verilen sistem bu bütçe ile uyumlu gibi duruyor, F/P OEM iyi bir araştırma olmuş. Elinize sağlık.
Teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı