40 bin TL laptop önerisi

Bütçe
40000
Kral çok rahatsız ettim kusura bakma ama bir sorum daha var cevaplarsan çok sevinirim. Bu alacağım ekstra RAM'i kendim mi takacağım yoksa bilgisayar geldikten sonra servise mi götürmem gerekiyor? Bir de ekstra RAM takınca garantisinde bir sıkıntı olur mu?

Kendin takabilirsin zor bir islem degil. Eger yapamam riske atmayayim dersen guvendigin bir bilgisayarciya veya işi bilen birisine goturebilirsin. Lenovo'da garantiyi bozmuyor RAM yukseltmesi. Servise gondermenede gerek yok.

Kendin takabilirsin zor bir islem degil. Eger yapamam riske atmayayim dersen guvendigin bir bilgisayarciya veya işi bilen birisine goturebilirsin. Lenovo'da garantiyi bozmuyor RAM yukseltmesi. Servise gondermenede gerek yok.
Çok teşekkür ederim vaktini ayırıp bütün sorularıma cevap verdiğin için. Bilgisayarı sipariş verdim RAM'i de sipariş veriyorum şimdi.

Kral çok rahatsız ettim kusura bakma ama bir sorum daha var cevaplarsan çok sevinirim. Bu alacağım ekstra RAM'i kendim mi takacağım yoksa bilgisayar geldikten sonra servise mi götürmem gerekiyor? Bir de ekstra RAM takınca garantisinde bir sıkıntı olur mu?

Kendin takarsın sıkıntı olmaz.

Hocam Rdr 2 gibi ağır oyunlarda Fps nasıl Drop giriyormu ve Hall sensörü hatası varmı
benim bilgisayarcı arkadaşım var baya bilgili 4060larda en sıkıntısız bu model dedi şu anlık cs2 oynadım ortalama 230 fps alıyorum daha tam da ayarları yapmadan kasma donma filan hiç olmadı.

Hocam RDR 2 gibi ağır oyunlarda FPS nasıl drop giriyor mu ve Hall sensörü hatası var mı?

Ve genelde Hall sensörü Ryzen 7 serisinde oluyormuş.

Son düzenleme:
benim bilgisayarcı arkadaşım var baya bilgili 4060larda en sıkıntısız bu model dedi şu anlık cs2 oynadım ortalama 230 fps alıyorum daha tam da ayarları yapmadan kasma donma filan hiç olmadı.

Ve genelde Hall sensörü Ryzen 7 serisinde oluyormuş.
Hp Victus 16 - S0014NT Amd Ryzen 7 - 7840HS 16GB Ram Nvıdıa Geforce Rtx 4060 8gb 512GB SSD 16.1 Inç Fhd 144Hz

Hocam bu nasıl bunda Hall sensörü sorunu varmıdır

Geri
Yukarı