40 bin TL'ye iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
50000

mev12.a

Decapat
Daha fazla  
Merhaba şu anki güncel telefonum Samsung A52, yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. Apple modellerine geçmeyi düşünüyorum bütçem maksimum 50k şu an aklımda iPhone 15 var. Teknosa'da düz iPhone yani Plus'ya da Pro olmadan 5K indirim var, yaklaşık 40bin TL'ye düşüyor iPhone 15 bu yüzden bana mantıklı geldi fakat okuduğuma göre iPhone telefonlarında Pro moddelleri tavsiye ediliyor ama dediğim gibi Pro modelinde indirim yok. Sizce 40 bin TL'ye iPhone 15 almak mantıklı mı ya da başka ne yapabilirim? Samsung istemiyorum.

Eğer çok uygulama, fotoğraf, oyun var ise 256 GB tercih edebilirsiniz 15'te.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence alınır. 1 ay önce falan 50 bine aldık 40 bin çok iyi fiyat.

16ya bütçe çıkarsanız aslında çok iyi olur 2 GB farkı iOS için güzel bir değer ve bu telefonu uzun süre kullanacaksanız önerim bütçenizi biraz üstüne çıkıp 1ay sonraya falan 16 almanız yönünde olur fakat ekleyemem diyorsanızda 15'in üzceğini düşünmüyorum.

Bence 15 Pro'nun altı alınmamalı alacaksan biraz daha para katıp 16 al.

Bence 15 Pro'nun altı alınmamalı alacaksan biraz daha para katıp 16 al.

Mantıklı bence alınır.

Bence alınır. 1 ay önce falan 50 bine aldık 40 bin çok iyi fiyat.

Eğer çok uygulama, fotoğraf, oyun var ise 256 GB tercih edebilirsiniz 15'te.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum 128 GB bana yeterli gelecektir fakat illa Pro almak zorunda olmamak beni rahatlattı iPhone 16 için bütçeyi zorlamaya çalışacağım 60Hz olması sizce büyük bir sorun mu?

60Hz olması neden büyük bir sorun olsun ki? Telefon çok hızlı istediğin şeyi yapabilirsin zaten. Tabii bütçen yetiyorsa 120 Hz yani Pro'larını alman gerek. 60 Hz kullanıyorum yıllardır hiç de 120'yi aramadım.

40.000 fiyatını nerede görüyorsunuz ben 49.000 görüyorum teknosa.com da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…