Önceden S24 bakıyordum ama şimdilik iPhone almayı düşünüyorum. 40.000TL civarı bütçem var. Telefonun ya düz ya Pro model olması gerekiyor. Duruma göre ikinci el de alabilirim. Yurt dışı telefon, çift simle 8 ay kullanma muhabbetlerini üstünkörü biliyorum. Bana tavsiye verirseniz sevinirim.
Önceden S24 bakıyordum ama şimdilik iPhone almayı düşünüyorum. 40.000TL civarı bütçem var. Telefonun ya düz ya Pro model olması gerekiyor. Duruma göre ikinci el de alabilirim. Yurt dışı telefon, çift simle 8 ay kullanma muhabbetlerini üstünkörü biliyorum. Bana tavsiye verirseniz sevinirim.
iPhone 13 ya da 14 var sıfıra o bütçe aralığında. Ama hem bütçeni biraz aştığı için ve 13 daha mantıklı olduğu için 14 almanı önermem. 13 en mantıklı seçim bence.
Fiyat çok iyi almayı düşünenler varsa kaçırmasın. Beyaz, kırmızı, pembe, yeşil renkleri mevcut. Apple iPhone 13 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Beyaz 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
S24'ün 15 serisine kadarki iPhone'lardan iyi olduğunu biliyorum fakat aradaki farka çok da ihtiyacım olmadığını anladım. Zaten bu bütçedeki Apple bir cihaz da beni yeterince tatmin edecek. Çünkü performansın dışındaki özelliklere baktığımda iPhone'u daha çok beğeniyorum.
Fiyat çok iyi almayı düşünenler varsa kaçırmasın. Beyaz, kırmızı, pembe, yeşil renkleri mevcut. Apple iPhone 13 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Beyaz 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
2. el modeller minimum 40bin TL'den başlıyor ve pil yüzdeleri 80 civarı, alınır mı? Bilmiyorum hocam. Dediğim gibi yurt dışı cihaz da kullanmadım 8 ay kullanıp satacak mıyım?