40 bin TL'ye kasa sistem önerisi

• Konuyu başlatan emin38
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 447
Tamamdır sağ olun.

Şu dediğiniz Gamepower soğutucu için bekleyim mi 2 3 güne bir yerden para gelecek de.

@Mehmetkayice

Sonradan alıp kendinizde değiştirebilirsiniz. 2-3 gün'e zam gelmezse bekleyin derim ama TR piyasası maalesef. O kadar önemli bir parça değil lakin ileride sistemi yükseltmek isterseniz lazım olur. Hem görünüm açısından da hoş duruyor.

43K ya 9060XT sistemin pek alınabilirliği yok bence. Eğer bütçe 43K bandına kadar çıkabiliyorsa benim tercihim Akakçe üzerinden 5060 Ti 16 GB'lı bir sistem toplamak olurdu tabii bu konu sahibinin oynayacağı oyuna göre değişiklik gösterebilir.
Ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar oynarım dersen yine Akakçe üzerinden 9060XT yanına da güzel bir işlemci tercih edilebilir. Eğer hikayeli takılırım dersen veya iş için alıyorum dersen tercihini 5060 Ti 16 GB'dan yana kullan.
Şu an telefonda olduğundan toplayamam fakat Akakçe üzerinden güzel sistemler çıkar.

43K ya 9060XT sistemin pek alınabilirliği yok bence. Eğer bütçe 43K bandına kadar çıkabiliyorsa benim tercihim Akakçe üzerinden 5060 Ti 16 GB'lı bir sistem toplamak olurdu tabii bu konu sahibinin oynayacağı oyuna göre değişiklik gösterebilir.
Ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar oynarım dersen yine Akakçe üzerinden 9060XT yanına da güzel bir işlemci tercih edilebilir. Eğer hikayeli takılırım dersen veya iş için alıyorum dersen tercihini 5060 Ti 16 GB'dan yana kullan.
Şu an telefonda olduğundan toplayamam fakat Akakçe üzerinden güzel sistemler çıkar.

Rekabetçi oynanacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı