40 bin TL'ye R5 7500F RX 9060 XT sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Xfeals
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 421
Hocam ben de bu sisteme bakıyordum tam. A620M anakart kötüymüş B650'ye çevirmek gerekirmiş gibi anladım birkaç yerde. Ne dersiniz değişitirmeli miyiz?

Hocam bütçe olursa kesinlikle çıkın derim sonuçta kritik bir parça ve yeterli gelmeyince erken zamanda anakart arızaları meydana gelme ihtimali artıyor ayrıca mümkünse en azından chipset ve VRM soğutuculu modellere yönelmeniz daha avantajlı olacaktır.

Hocam bütçe olursa kesinlikle çıkın derim sonuçta kritik bir parça ve yeterli gelmeyince erken zamanda anakart arızaları meydana gelme ihtimali artıyor ayrıca mümkünse en azından chipset ve VRM soğutuculu modellere yönelmeniz daha avantajlı olacaktır.

Ben seçtim soğutucu ile 45k oldu😂

Teknoloji alışverişi böyle şu söyle olmasın bu böyle olmasın derken fiyat uçuyor. Ben alırken planladığımdan 12K fark ile kapattım alışverişi.

Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com bu sistem de cuma günleri indirime giriyormuş galiba şu anda anakartı yükseltince daha uygun gibi. Bu sistemdeki B650 anakartlar yeterli mi mesela bir de

Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com bu sistem de cuma günleri indirime giriyormuş galiba şu anda anakartı yükseltince daha uygun gibi. Bu sistemdeki B650 anakartlar yeterli mi mesela bir de.

Diğerinden daha iyi olduğu kesin düşünülebilir.

Siz nereden ve kaça aldınız kasayı.

Ben kendim ayrı ayrı topladım her şeyiyle beraber monitöründen klavyesine kadar 50k cıvarı olması lazım.
Ben görseldeki anakartı kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251112_235723_Chrome.jpg
    Screenshot_20251112_235723_Chrome.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 2

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı