40 bin TL'ye R5 7500F RX 9060 XT sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Xfeals
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 415
Diğerinden daha iyi olduğu kesin düşünülebilir.

Ben kendim ayrı ayrı topladım her şeyiyle beraber monitöründen klavyesine kadar 50k cıvarı olması lazım.
hocam anakartı gigabyt b650 s2h yapıp alayım diyorum ben de. diğer parçaları belki daha iyisiyle sonradan değişirim. daraldım artık valla bi oyun oynayalım dedik. strese sokuyor o mu iyi bu mu falan. 😀 monitore de sizin attığınız ktc şans veririz olur biter mis

Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com bu sistem de cuma günleri indirime giriyormuş galiba şu anda anakartı yükseltince daha uygun gibi. Bu sistemdeki B650 anakartlar yeterli mi mesela.

Diğerinden daha iyi olduğu kesin düşünülebilir.

Ben kendim ayrı ayrı topladım her şeyiyle beraber monitöründen klavyesine kadar 50k cıvarı olması lazım.
Ben görseldeki anakartı kullanıyorum.

Hocam İncehesap'taki daha mı iyi onumu alayım henüz sipariş vermedim.

Hocam anakartı Gigabyte B650 S2H yapıp alayım diyorum ben de. Diğer parçaları belki daha iyisiyle sonradan değişirim. Daraldım artık vallahi bir oyun oynayalım dedik. Strese sokuyor o mu iyi bu mu falan. 😀 monitore de sizin attığınız KTC şans veririz olur biter mis.

Olur hocam zaten bu anakartlar hazır sistemde çok kullanılan genel anlamda memnun eden anakartlar. Sadece şu an seçili kasadaki PSU hakkında bilgim yok ama konunun başlarında leon dayı hocam couger MX220 kasasını önermişti 250TL farka onu seçin ve ayrıca yine soğutucu size yetmeyecek. Şimdiden hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

finansal olarak bakarsak bence daha iyi. cuma günü yanlış hatırlamıyorsam 33.999 idi fiyatı. herhangi bir değişiklik yapmadan. ayrıca varsa kartınız iki bankaya vade farksız 3 taksit yapıyor. neden taksit yapmayasınız ki. daha iyi seçenek gibi.

Çok farkı yok ikisinde de kasa aynısını önerdim aynı zamanda sizin Sinerji'de seçtiğiniz SSD daha iyi bence aklınıza yatmıs ise Sinerji'den alabilirsiniz.
İndirim kısmında da o size kalmış birşey.

Olur hocam zaten bu anakartlar hazır sistemde çok kullanılan genel anlamda memnun eden anakartlar. Sadece şu an seçili kasadaki PSU hakkında bilgim yok ama konunun başlarında leon dayı hocam couger MX220 kasasını önermişti 250TL farka onu seçin ve ayrıca yine soğutucu size yetmeyecek. Şimdiden hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
tamamdır çok sağolun yardımınız için

Finansal olarak bakarsak bence daha iyi. Cuma günü yanlış hatırlamıyorsam 33.999 idi fiyatı. Herhangi bir değişiklik yapmadan. Ayrıca varsa kartınız iki bankaya vade farksız 3 taksit yapıyor. Neden taksit yapmayasınız ki. Daha iyi seçenek gibi.

Bana da mantıklı geldi Gaming gecesini bekleyip bunu alacağım sanırım.

Bu sistemde soğutucu olarak hangisini tercih edersiniz

Bu sistemde soğutucu olarak hangisini tercih edersiniz

Bana da mantıklı geldi Gaming gecesini bekleyip bunu alacağım sanırım.

Bu sistemde soğutucu olarak hangisini tercih edersiniz.

Bu sistemde soğutucu olarak hangisini tercih edersiniz.

Soğutucu olarak yine önceki sistem için önerileni şiddetle öneririm. Hem kalitesi olarak hem performansı olarak.

Direk İncehesap'taki seçeneklerden önerecek olsanız hangisini önerirsiniz uğraşmak istemiyorum çıkarıp takmakla

Cooler Master'ın kule tipi soğutucularını tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı