40 bin TL'ye Render için alınabilecek en iyi laptop nedir?

emrail

Centipat
Daha fazla  
40 bin TL bütçe ile laptop almak istiyorum. Daha çok programlarla ilgileneceğim (After Effects vs.) bu yüzden render performansı tatmin etmeli. Çok yüksek ayarda oyun oynama, yüksek FPS alma gibi bir derdim yok. Bu bağlamda mevcut piyasada alınabilecek en iyi laptop hangisidir sizce? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Macbook alabilirsiniz.

Windows tarafında ise i9 işlemcili Matebook ile OLED 2.8K dokunmatik panelli bu cihaza bakabilirsiniz.

40 bin TL bütçe ile laptop almak istiyorum. Daha çok programlarla ilgileneceğim (After Effects vs.) bu yüzden render performansı tatmin etmeli. Çok yüksek ayarda oyun oynama, yüksek FPS alma gibi bir derdim yok. Bu bağlamda mevcut piyasada alınabilecek en iyi laptop hangisidir sizce? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
(Oyun oynayacaksınız sandım affedersiniz.)

Mühendislik programlarıyla uğraşmayacaksanız MacBook Pro tatmin edebilir. Çoğu profesyonel içerik üreticisi tanıdığım da bu yönde yapıyor tercihini. Windows'ta da 40k fiyat bandında Thinkpad E16 serisi var.
MacBook düşünürseniz Air almanızı fazla tavsiye etmem. Fanı olmadığı için işlemci ısınınca render performansı etkilenebiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı