P Pedstrian Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 40 MB bir PDF var, 20 MB düşürmem lazım. Nasıl yaparım, yardım edebilir misiniz?
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.186 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #2 PDF'leri çevrimiçi olarak ücretsiz sıkıÅtırın ve dosya boyutunu küçültün | Adobe Acrobat PDF dosyalarını kolay bir PDF sıkıÅtırma aracıyla sıkıÅtırın. PDF dosya boyutunu doÄrudan tarayıcınızdan küçültün. www.adobe.com
PDF'leri çevrimiçi olarak ücretsiz sıkıÅtırın ve dosya boyutunu küçültün | Adobe Acrobat PDF dosyalarını kolay bir PDF sıkıÅtırma aracıyla sıkıÅtırın. PDF dosya boyutunu doÄrudan tarayıcınızdan küçültün. www.adobe.com
P Pedstrian Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #3 Maalesef hata verip duruyor.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.186 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #4 @Pedstrian PDF Küçültme | Aynı PDF kalitesine daha küçük dosya En İyi PDF Sıkıştırıcı: PDF Dosyaları Çevrimiçinde Yeniden Boyutlandırın, Küçültün (ÜCRETSİZ) bunları da dener misin?
@Pedstrian PDF Küçültme | Aynı PDF kalitesine daha küçük dosya En İyi PDF Sıkıştırıcı: PDF Dosyaları Çevrimiçinde Yeniden Boyutlandırın, Küçültün (ÜCRETSİZ) bunları da dener misin?
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.856 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 11 Temmuz 2025 #5 Şöyle bir anlatım var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şöyle bir anlatım var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et