Arkadaşlar 18 yaşındayım. Bütçe 350-400k arası. Peugeot 307 düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya başka araç öneriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Megan 2 1.4 1.6 benzinliArkadaşlar 18 yaşındayım. Bütçe 350-400k arası. Peugeot 307 düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya başka araç öneriniz var mı?
Hocam 2001 model Passat var bende şuan 1.8 TDI onu satıp geçmeyi düşünüyordum biraz daha genç arabasına ama piyasada artık araç yok gibi. Pasaatı satıp Linea’ya veya Clio 3’e geçmek bana pek mantıklı gelmedi piyasaya bakınca. Siz ne düşünüyorsunuz?Megan 2 1.4 1.6 benzinli
Fiat Linea 1.3 Multijet
Clio 3 1.5dci
Eski pejolarda elektronik sıkıntı çok oluyor.
Hocam sanayide harcayacak para ve vakitim var diyorsan masraflı araçlara yönelin. Benim dediğim araçlar az masrafla çok kilometre yaptıracak araçlarHocam 2001 model Passat var bende şuan 1.8 TDI onu satıp geçmeyi düşünüyordum biraz daha genç arabasına ama piyasada artık araç yok gibi. Pasaatı satıp Linea’ya veya Clio 3’e geçmek bana pek mantıklı gelmedi piyasaya bakınca. Siz ne düşünüyorsunuz?
Elimde ki Passat’ı satmaya değer mi?Hocam sanayide harcayacak para ve vakitim var diyorsan masraflı araçlara yönelin. Benim dediğim araçlar az masrafla çok kilometre yaptıracak araçlar
İlk olarak 1.8TDI diye bir motor yok. B5.5 Passat’da 1.8T benzinli ve 1.9TDI dizel seçenekleri var. Bindiğin aracın motorunu bilmiyor musun?Hocam 2001 model Passat var bende şuan 1.8 TDI onu satıp geçmeyi düşünüyordum biraz daha genç arabasına ama piyasada artık araç yok gibi. Pasaatı satıp Linea’ya veya Clio 3’e geçmek bana pek mantıklı gelmedi piyasaya bakınca. Siz ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar 18 yaşındayım. Bütçe 350-400k arası. Peugeot 307 düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya başka araç öneriniz var mı?
İlk olarak 1.8TDI diye bir motor yok. B5.5 Passat'da 1.8t benzinli ve 1.9TDI dizel seçenekleri var. Bindiğin aracın motorunu bilmiyor musun?
Bu bütçede zaten b5.5 Passat'dan iyisini bulamazsın.
Mekanik olarak veya elektronik olarak öyle bir kroniği yok. Tavan sarkması su aldığında oluyor. Yakıt dert ediliyorsa alınmaz zaten. 1.6 ALZ 102HP belki.Megane2, Hyundai I20, Honda City, Ford Mondeo, focus, Volkswagen Passat b5.5, bora gibi araçlar iyidir.
Hocam b5.5 iyi fakat Volkswagen'in kronik sorunlarından birisi tavan sarkması, bir de oksijen sensörü sürekli hata veriyor. En kötü yanı çok yakması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.