400.000 TL araba önerisi

Megan 2 1.4 1.6 benzinli
Fiat Linea 1.3 Multijet
Clio 3 1.5dci
Eski pejolarda elektronik sıkıntı çok oluyor.
Hocam 2001 model Passat var bende şuan 1.8 TDI onu satıp geçmeyi düşünüyordum biraz daha genç arabasına ama piyasada artık araç yok gibi. Pasaatı satıp Linea’ya veya Clio 3’e geçmek bana pek mantıklı gelmedi piyasaya bakınca. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam 2001 model Passat var bende şuan 1.8 TDI onu satıp geçmeyi düşünüyordum biraz daha genç arabasına ama piyasada artık araç yok gibi. Pasaatı satıp Linea’ya veya Clio 3’e geçmek bana pek mantıklı gelmedi piyasaya bakınca. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam sanayide harcayacak para ve vakitim var diyorsan masraflı araçlara yönelin. Benim dediğim araçlar az masrafla çok kilometre yaptıracak araçlar

İlk olarak 1.8TDI diye bir motor yok. B5.5 Passat’da 1.8T benzinli ve 1.9TDI dizel seçenekleri var. Bindiğin aracın motorunu bilmiyor musun?
Bu bütçede zaten B5.5 Passat’dan iyisini bulamazsın.

Arkadaşlar 18 yaşındayım. Bütçe 350-400k arası. Peugeot 307 düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya başka araç öneriniz var mı?

Megane2, Hyundai I20, Honda City, Ford Mondeo, focus, Volkswagen Passat b5.5, bora gibi araçlar iyidir.

İlk olarak 1.8TDI diye bir motor yok. B5.5 Passat'da 1.8t benzinli ve 1.9TDI dizel seçenekleri var. Bindiğin aracın motorunu bilmiyor musun?
Bu bütçede zaten b5.5 Passat'dan iyisini bulamazsın.

Hocam b5.5 iyi fakat Volkswagen'in kronik sorunlarından birisi tavan sarkması, bir de oksijen sensörü sürekli hata veriyor. En kötü yanı çok yakması.

Megane2, Hyundai I20, Honda City, Ford Mondeo, focus, Volkswagen Passat b5.5, bora gibi araçlar iyidir.

Hocam b5.5 iyi fakat Volkswagen'in kronik sorunlarından birisi tavan sarkması, bir de oksijen sensörü sürekli hata veriyor. En kötü yanı çok yakması.
Mekanik olarak veya elektronik olarak öyle bir kroniği yok. Tavan sarkması su aldığında oluyor. Yakıt dert ediliyorsa alınmaz zaten. 1.6 ALZ 102HP belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı