kasa fark etmez, genelde şehir içinde ara sıra şehir dışı kullanılacak, 1.6 olursa iyi olur en kötü 1.4Kasa tercihiniz nedir, sedan veya hb farkerder mi? Araçtan beklentiniz nedir ? yakıt, motor tercihi var mı ?
Fiat Palio veya Fiat Albea öneririm. Ancak aldığınız arabada özellikle Albea taksi çıkması olmamasını öneriyorum. Taksi çıkması arabalar hor kullanıldığı ve motoru değiştirildiği için sıkıntı yaratabilir. Oyüzden bu arabaları iyi araştırıp alırkende mutlaka iyi bir ekspertizte gösterin. Onun harici Albea gayet iyi arabadır aslında yakıt konusunda fazla üzmez. Bu bütçelerde makul bunlar var. Birde bu paraya halendaha varmıdır bilmem Megane 2 de iyi arabadır. Ama bana sorarsaniz bu bütçeye bu arabalara çok para bayilmanin manası yok birazcık daha üstüne para koyup temiz bir Clio 4 almak daha makul olacaktır. Clio hem piyasası hızlı yedek parçası bulunan servisi ustası yakitinda üzmeyen bir araba. Oyüzden bana sorarsaniz üstüne biraz daha koyup Clio 4 almak daha mantıklı ancak almak istersenizde Megane 2,Fiat Albea ve Fiat Palio bu bütçeler için iyi bir tercih olur gibi.Arkadaşlar merhaba. 400K'ya kadar sorun yaşatmayacak sanayiye abonelik yapmayacak araba önerileriniz nelerdir?
Reno fluenceArkadaşlar merhaba. 400K'ya kadar sorun yaşatmayacak sanayiye abonelik yapmayacak araba önerileriniz nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.