Bende sizi anlamadım? Hem Alfa Romeo'yu övüyorsunuz, hem de kötülüyorsunuz.
Attığınız arabalar da ne konfor var, ne görünüş, ne de güç. Aynı yaşlı amca arabası... Bir sorun olduğunda da sanayi de cirit atar. Ustadan ustaya yönlendirir.
Konu sahibi öyle bir şey yazmadığı için biz de bilmiyoruz.
Varyatör fazla sıkıntı çıkarmıyor. Sadece motor dizel gibi gürültülü çalışıyor başka bir sorun olmuyor. İsteğe bağlı olarak 11.500TL verip varyatörü de değiştirebilir.Kötü bir alfa denk gelirse arkadaşa bir varyatöre 15-20k bayılır sadece. Diğer modellere 15-20K'ya neler yaparlar neler.
Profilde yakıyor yalnız.Varyatör fazla sıkıntı çıkarmıyor. Sadece motor dizel gibi gürültülü çalışıyor başka bir sorun olmuyor. İsteğe bağlı olarak 11.500TL verip varyatörü de değiştirebilir.
Aslında bu fiyat aralığında en çok beğendiğim en almak istediğim araç ama çevremden opelin lpgye çok uyumlu olmadığı suboplarla,contalarla ilgili(duyduğum buydu) sıkıntı çıkardığını söyledi bir arkadaşım ama onda astra varVallaha 10 seneden beri 2012 Corsa D 1.2 Essentia'yı kullanıyoruz, LPG ile kullanıyoruz şu ana kadar sorunumuz olmadı şükür.
Arabaya yağ su koy devam. Ufak tefek sorunlar olmuyor değil illa oluyor ancak hadi motor indir, hadi şansızan insan vb. masraflı bir sorun çıkmadı.
Adam gibi kullanırsan sorun olmaz yoksa sanayide çok motoru indirilen Corsa D'ler gördüm.
Temiz bir 2007-2014 bulursanız önerebilirim.
Megane 2'yi direkt silin hocam. Clio 3 veya Astra iyidir.Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler en kötü 3-4 sene bineceğim ama piyasası da olmayan bir araç istemiyorum, en önemli kriterim bana çok masraf çıkarmaması
Aslında bu fiyat aralığında en çok beğendiğim en almak istediğim araç ama çevremden opelin lpgye çok uyumlu olmadığı suboplarla,contalarla ilgili(duyduğum buydu) sıkıntı çıkardığını söyledi bir arkadaşım ama onda astra var
Renault clio 3 1.2
Opel Corsa 1.2 essintia
Hyundai accent
Renault Megane 2 1.6
Bu araçlardan hangilerini tavsiye edersiniz arkadaşlar?
Aradığım fiyat model de alınabilir sadece corsa var, önerir misiniz?Opel Astra olabilir.
Aslında bu fiyat aralığında en çok beğendiğim en almak istediğim araç ama çevremden Opel'in LPG'ye çok uyumlu olmadığı suboplarla, contalarla ilgili(duyduğum buydu) sıkıntı çıkardığını söyledi bir arkadaşım ama onda astra var.
Uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim cevabın için, yazdıklarını araştıracağım.Vallaha senelerdir sorunsuz kullanıyoruz, gidip LPG'de 6000-7000 devir çevirip salak saçma triplere girilmediği sürece büyük problemler ile karşılaşacağını sanmıyorum.
Bir bize mi olmuyor bu sorunlar.
Merakını gidermek amacıyla en basitinden Facebook'tan Corsa D yardımlaşma grupları var (Corsa D TR vb.) gir aklına takılan ne varsa sor.
Araç ilanları da oluyor onlara da göz atabilirsin.
Yani internette görüp görebileceğin kroniklerin birçoğu yanlış ve bilinçsiz kullanım sonucu oluşan şeylerdir.
Türkçe içerik olarak Youtube'de "Emrullah Beşgül" diye aratırsan araç için birçok videosu var bakabilirsin. Gruplarda da illa karşına çıkar.
Kardeşim bakımsız araba sorun çıkartır.Uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim cevabın için, yazdıklarını araştıracağım.
çok lafa gerek yok güzel arabadır10 yıldır Alfa Romeo 156 kullanıyoruz çok memnunuz ama biz satmayı düşünmediğimiz için düzenli bakımlarını yaparak kullanıyoruz. Alfa Romeo 156 2006'ya kadar üretildi yani arkadaş düşük kilometre bir araç bulmakta oldukça zorlanacaktır. Yine de arkadaşa soralım siz alıp satacak mısınız, kaç yıl bineceksiniz?