400-500 TL bütçe ile klavye tavsiyesi

Yer
Nevşehir
İyi günler dostlar. Blue, Red Swich'ten pek anlamıyorum. K55 kullanıyordum sessiz tuş aralıkları vs hoşuma gidiyordu tekrar alsam mı diye düşünüyordum size de sorayım istedim.
Artık ses olayını takmıyorum sanırım çıt-çıt-çıt belki de hoş gelecek bilemiyorum ama takmıyorum işte. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum arada CS girip sinirlenip geri çıkıyorum tarayıcıda geziyorum bir şeyler araştırıyorum.
Mekanik olayı kafamı karıştırsa da artık daha ılımlıyım. Şu yüzden şu şeklinde 10 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.
Şunlar dikkatimi çekti bu arada.

400 TL almıştım Monster Pusat K3 Pro kullanıyorum memnunum tavsiye ederim fakat Red Switch almanı öneririm. Sorun var ise cevaplarım.

Red ile Blue'nun benim gibi bir kullanıcı için önemi nedir diyebilirim?

Red ile Blue'nun benim gibi bir kullanıcı için önemi nedir diyebilirim?

Blue çok ses yapar Red sessizdir.
Red FPS oyunları için daha iyidir.
Blue MOBA tarzı oyunlar için daha uygundur.
Blue Switch evde tek başına yaşamıyorsanız insanlara rahatsızlık verebilir sesten dolayı.
Benim tavsiyem Red Switch.

Anladım hocam yarına kadar bekleyeyim farklı bir şey öneren olmazsa bunun üstünde yoğunlaşayım

Neden önermiyorsunuz? Kullanıp deneyim edindiniz mi? Ben pek çok marka klavye kullandım aylardır da Pusat K3 Pro kullanıyorum çok memnun kaldım. Monster iyi bir marka olmadığını bende biliyorum ama güzel birkaç ürünleri de yok değil sırf marka bakıp bilip bilmeden ön yargılı yaklaşmayın. Pusat K3 Pro önerdiğiniz klavye göre daha kaliteli ve daha çok özellik barındırıyor.

Önermememin sebebi Monster’ın kaliteli olmaması. Ürün iyi olsa dahi marka kötü.

Monster önermem.
Önermememin sebebi Monster’ın kaliteli olmaması. Ürün iyi olsa dahi marka kötü.
Evet, Monster pek de iyi bir marka değil, ancak bu ürünü gayet başarılı olmuş. Rakibi olan K580 Vata'dan 100TL ucuz olması da cabası. İyi ürünleri sırf Monster diye kötülememek lazım. Ben de Monster'dan çok hoşnut biri değilim, ama K3 Pro'yu gayet beğendim. Birçok kullanan da memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…