FlosyPasha
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600
Asus Prime B550M A CSM
XPG Gammix D30 2X8 GB 3200mhz
Asus TUF 3070 OC V2 8G
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
XPG Valor Air 600w 80+ Bronze
ID Cooling SE214XT
- Meslek
- Öğrenci
cynosa v2İyi günler dostlar. Blue, Red Swich'ten pek anlamıyorum. K55 kullanıyordum sessiz tuş aralıkları vs hoşuma gidiyordu tekrar alsam mı diye düşünüyordum size de sorayım istedim.
Artık ses olayını takmıyorum sanırım çıt-çıt-çıt belki de hoş gelecek bilemiyorum ama takmıyorum işte. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum arada CS girip sinirlenip geri çıkıyorum tarayıcıda geziyorum bir şeyler araştırıyorum.
Mekanik olayı kafamı karıştırsa da artık daha ılımlıyım. Şu yüzden şu şeklinde 10 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.
Şunlar dikkatimi çekti bu arada.
![]()
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.875,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com