[REHBER] Türkiye'de Hangi fareler alınır ? Türkiye'de hangi farelerin alınabileceği ile ilgili bir rehber yaptım. Üründe ve ya aldığınız yer ile ilgili bir sorun yaşamanız dahilinde sorumluluk kabul etmiyorum. Bundan dolayı link vermiyorum. Parantez içinde yazılan yazılar ürünün hangi tutuş...
Evet o rehbere baktım ama fiyatlar değişmiş. Dediğiniz gibi linkli bir rehber iyi olabilir.
Tam da denk geldi Corsair Sabre Pro'yu 350 tl'ye aldım. Yalnız ben aldıktan sonra fiyat arttı birden anlamadım. Cuma gecesi kampanyası diyordu ben alırken. Teşekkürler yadım edenlere.
Evet o rehbere baktım ama fiyatlar değişmiş. Dediğiniz gibi linkli bir rehber iyi olabilir.
Tam da denk geldi Corsair Sabre Pro'yu 350 tl'ye aldım. Yalnız ben aldıktan sonra fiyat arttı birden anlamadım. Cuma gecesi kampanyası diyordu ben alırken. Teşekkürler yadım edenlere.
Corsair Sabre Pro Mouse CH-9303101-EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Razer Viper Mini Mouse RZ01-03250100-R3M1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Rehberi ben ve @JakerT4 yapacağız. Beklemede kalın. Saat 14'ten sonraki herhangi bir saatten itibaren. Ayrıca Corsair Sabre Pro için çözüm @JakerT4 arkadaşımın profilinde mevcut. Benim profilimde de var alt kısımlarda.
Benim önerilerim de @JakerT4 ve seninkilerle aynı olacaktır.