400-500 TL ile Alınabilecek İşlemci Önerisi

2.Nesil Ryzen 3 2200g işlemci düşünebilirsiniz 500 TL civarında Ryzen'in yeni nesil işlemci modelidir. Oyunlarda tatmin edici deneyim sunar. Ekran kartı için bütçenizi belirtirseniz ona göre tavsiye verebilirim.
laptop kullanıyorum ve oyunlarda yetersiz geldiği için bir masaüstü yapmak istiyorum. çok fazla bütçem yok aslında ama kasma donma olayını da artık yaşamak istemiyorum. yani alabileceğim orta halli işimi görebilecek bir şey önerebilirsiniz.

laptop kullanıyorum ve oyunlarda yetersiz geldiği için bir masaüstü yapmak istiyorum. çok fazla bütçem yok aslında ama kasma donma olayını da artık yaşamak istemiyorum. yani alabileceğim orta halli işimi görebilecek bir şey önerebilirsiniz.

SSD ve 8 GB RAM takviyesini daha sonra yaparsın yavaş yavaş toplarsın. Önce iyi bir işlemci ve ekran kartı alarak başla. GTX 1050 Ti sana yeter başlamak için.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...8bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.htmlhtml

Kesinlikle öneririm. İyi bir işlemci ile piyasadaki her oyunun altından rahatlıkla kalkabilir. Üst düzey performansa sahiptir. DX 12 desteği de vardır.

SSD ve 8 GB RAM takviyesini daha sonra yaparsın yavaş yavaş toplarsın. Önce iyi bir işlemci ve ekran kartı alarak başla. GTX 1050 Ti sana yeter başlamak için.
Önerileriniz için teşekkür ederim

Peki elimdeki anakartlardan hangisini kullanmalıyım hangisi daha iyi

Önerileriniz için teşekkür ederim

Peki elimdeki anakartlardan hangisini kullanmalıyım hangisi daha iyi

Anakartları satma şansın var mı? Çünkü o sisteme boşuna yatırım yapmanı istemem. 2.Nesil Ryzen sistemlerde içinde APU var ekran kartı almadan belli bir süre seni idare edebilir diye düşünüyorum.

AMD Ryzen R5 2400G Soket AM4 3.6GHz 6MB Önbellek 65W 4 Çekirdek Vega 11 GPU İşlemci | ITOPYA

AMD Ryzen R3 2200G Soket AM4 3.5GHz 6MB Önbellek 65W 4 Çekirdek Vega 8 GPU İşlemci | ITOPYA

Bunlara uygun anakart önerebilirim. Hangisi bütçene yetiyorsa. Eğer istemiyorsan @Neko sana yardım edebilir bütçene uygun sistem toplamanda.:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Anakartları satma şansın var mı? Çünkü o sisteme boşuna yatırım yapmanı istemem. 2.Nesil Ryzen sistemlerde içinde APU var ekran kartı almadan belli bir süre seni idare edebilir diye düşünüyorum.
Katılıyorum, 2. Nesil Ryzen 3 2200g veya 2400g seni ekran kartı alana kadar idare edecektir. Ayrıca ben de o iki anakartı satıp daha kaliteli bir anakart almanı öneririm.

Katılıyorum, 2. Nesil Ryzen 3 2200g veya 2400g seni ekran kartı alana kadar idare edecektir. Ayrıca ben de o iki anakartı satıp daha kaliteli bir anakart almanı öneririm.

AMD Ryzen R5 2400G Soket AM4 3.6GHz 6MB Önbellek 65W 4 Çekirdek Vega 11 GPU İşlemci | ITOPYA

AMD Ryzen R3 2200G Soket AM4 3.5GHz 6MB Önbellek 65W 4 Çekirdek Vega 8 GPU İşlemci | ITOPYA

Bunlara uygun anakart önerebilirim. Hangisi bütçene yetiyorsa. Eğer istemiyorsan @Neko sana yardım edebilir bütçene uygun sistem toplamanda.:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı olmadan işimi bayağı görecek ürünlere benziyorlar. Bunlar daha mantıklı gibi. Peki anakart olarak ne önerirsiniz mesela

birde gönderdiğiniz videoda çift ram kullanılması zorunlu diyor arkadaş. tek ram bir süre idare eder mi. performansı çok düşürür mü. 2400 mhz 4 gb ram var. en azından anakart ve işlemciye yatırsam bütçemi şimdilik fırsatım olduğunda 2.ramı eklesem

Çift RAM kullanırsan daha iyi performans alırsın demek istemiş. 4 GB RAM uyumlu mu onu bilemem. @Neko bu RAM konusunda daha iyi.:)Elindeki RAM satıp 1 tane 8 GB RAM alabilirsin. Sonra yanına bir tane daha eklersin. Hem yüksek frekanslı RAM satın alırsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı