400-500 TL kulaklık Önerisi

Unknown371

Decapat
Katılım
24 Nisan 2021
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
6 ay önce aldığım Corsair HS35 modelinin kafa yastığının olduğu yerlerde kırılmalar oluştu. Kulaklığın ikiye ayrılmasına 1 cm'lik yer kaldı. Ben de yeni kulaklık almaya karar verdim.
Asus TUF Gaming H3 Silver 7.1 Surround 3.5mm Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com
Bu ikisinden birini düşünüyorum. ASUS marka olanın yanında gürültü engelleyici bir aparat gelecekmiş. Ürün şu anda indirimde, şu an toplam 1600 TL yapıyor indirimsiz hali. Hangisini almam gerektiğini kestiremedim. Sağlam bir kulaklık lazım. Kırılmayacak gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Başka öneriniz varsa söyler misiniz? Rampage gibi marka istemiyorum ve ışıklandırma istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de önermem. HS35 ile sorun yaşadıktan sonra bakar mısınız bilmem ama onun gibi bir kulaklık olmadığını belirteyim.

Bütçeyi aşabilirseniz:
 
İkisini de önermem. HS35 ile sorun yaşadıktan sonra bakar mısınız bilmem ama onun gibi bir kulaklık olmadığını belirteyim.

Bütçeyi aşabilirseniz:
7.1 in özelliği nedir yazar mısın?
 
Fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Rahatlık olarak iyi bir kulaklık olabilir ama ses kalitesi ve mikrofon olarak 500 TL edecek bir kulaklık değil.
daha iyi bir segment kulaklık kullanmadığım için farkı anlayacağımı düşünmüyorum. Değerli yorumların için teşekkürler ama arctis 1 almaya karar verdim. İyi günler dilerim efendim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı