Bu işlemci Overclock GTX 1050-GTX 1050 Ti bile rahat besler. Tam bir Overclock canavarıdır.Merhabalar sistemim şu anlık şöyle;
İşlemci: Pentium Dual Core CPU E5700
Ekran kartı: MSI NVIDIA GeForce GT 710 2 GB
Anakart: Fujitsu D3041-A
RAM: DDR2 4 GB
İşlemci ve anakartı değiştirmek istiyorum, ama bütçem sınırlı, tavsiyelerinizi bekliyorum. Eğer önereceğiniz anakartın kasası özel ise ona da bütçe ayırabilirim.
Bende öyle bakıyorum zaten400 TL civarına 2. el DDR3 sistem bakılabilir.
Sizin önerdiğiniz işlemci benim anakartıma uyumlu mu hocam?Bu işlemci Overclock GTX 1050-GTX 1050 Ti bile rahat besler. Tam bir Overclock canavarıdır.
Tam bilmiyorum ama destekler gibi geliyor. Benim attığım anakart G41m sizdeki G41 sorun olmayacağını düşünüyorum.Bende öyle bakıyorum zatensadece öneri ürünlerinizi merak ediyorum.
Sizin önerdiğiniz işlemci benim anakartıma uyumlu mu hocam?
Bende öyle bakıyorum zatensadece öneri ürünlerinizi merak ediyorum.
Sizin önerdiğiniz işlemci benim anakartıma uyumlu mu hocam?
İşlemciden memnunmusunuz? Arkadaşa detay belirtirseniz daha verimli olur.Hocam BIOS uptade yapmaznız gerekir, mikro kodlarınızı da kendiniz atmak zorunda kalabilirsiniz,
Ayriyetten kule tipi soğutucu almanız gerek aynı işlemciyi ben de kullanıyorum.
Çok memnunum çevremde ki herkese aldırdım, diğer arkadaşlarım da çok memnun kule tipi soğutucu da alırsanız 2.el 100 TL'ye tadından da yenmez.İşlemciden memnunmusunuz? Arkadaşa detay belirtirseniz daha verimli olur.
5 tl fazla verilebilirse şu ekran kartı da var.Çok memnunum çevremde ki herkese aldırdım, diğer arkadaşlarım da çok memnun kule tipi soğutucu da alırsanız 2.el 100 TL'ye tadından da yenmez.
Not: O işlemci için gerekli kule tipi soğutucu.
Önerim şunlar olacaktır.
Xeon X5460 işlemci 100TL
Kule tipi soğutucu 100TL
HD 6570 2GB Ekran Kartı 175 TL
5 TL fazla verilebilirse şu ekran kartı da var.