400 metreden internet paylaşımı

Merhaba, iki ev arasında kuş uçuşu yaklaşık olarak 400 m mesafe bulunmakta. Arada binalar var ama iki evin balkonundan birbirini görebiliyoruz. Bu iki ev arasında interneti kablosuz olarak nasıl paylaşabilirim? Önerilerinizi bekliyorum
Bir ara Youtube'da gezerken uydu gibi bir şey takıyorlardı, işe yarar mı bilmiyorum.
 
Merhaba, iki ev arasında kuş uçuşu yaklaşık olarak 400 m mesafe bulunmakta. Arada binalar var ama iki evin balkonundan birbirini görebiliyoruz. Bu iki ev arasında interneti kablosuz olarak nasıl paylaşabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

Bu iki ürün işinizi görür. Yaklaşık 1,25 milyon dolara mal olacak operasyonun tasarım ömrü 20 yıl. NASA'nın pasadena, California'daki jet propulsion laboratuvarı derin uzay ağı proje yöneticisi alaudin bhanji, "bu anten, 40 yılı aşkın bir süredir NASA /jpl için bir beygir gücü olmuştur" dedi.

vladish_bobbett.jpg


jpegpia24163-width-12801-720x720.jpg
 
Alıcı - Verici duydunuz mu hiç? Verici ve alıcı satın almanız lazım. Mikrotik firmasının iyi alıcıları var. 9 KM çapında 90Mbps aktarım yapabiliyorsunuz.
Bu yöntemi biliyorum ama apartmanlar arasında ve bir ev kullanıcı olarak düşündüğümüzde bunu yapması mümkün mü? Ne kadar sağlıklı bir sonuç verecek? O zaman ben takayım şehrin ortasına bir tane internet tüm şehre vereyim. Karşınızdaki insana hemen bilgisiz bir insanmış gibi davranmayın lütfen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı