4 453493 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 4 12 Ağustos 2022 #1 Aklımda bulunan modeller şunlar PTTAVM: Samsung SM-R220NZKATUR Galaxy Fit2 Akıllı Saat Siyah Samsung SM-R220NZKATUR Galaxy Fit2 Akıllı Saat Siyah www.pttavm.com Honor Band 5 Akıllı Bileklik Mavi (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Honor Band 5 Akıllı Bileklik Mavi (Honor Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Önemli olan özellik olarak kordonu bulunabilir yani yaygın olmalı. Titreşim gibi özellikler hepsinde aynı zaten.
Aklımda bulunan modeller şunlar PTTAVM: Samsung SM-R220NZKATUR Galaxy Fit2 Akıllı Saat Siyah Samsung SM-R220NZKATUR Galaxy Fit2 Akıllı Saat Siyah www.pttavm.com Honor Band 5 Akıllı Bileklik Mavi (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Honor Band 5 Akıllı Bileklik Mavi (Honor Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Önemli olan özellik olarak kordonu bulunabilir yani yaygın olmalı. Titreşim gibi özellikler hepsinde aynı zaten.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ağustos 2022 #2 Xiaomi Mi Band 6 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Xiaomi Mi Band 6 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Xiaomi Mi Band 6 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Xiaomi Mi Band 6 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
hidayet eker Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.686 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #3 Galaxy Fit2 güzel model bunada bakabilirsin. Xiaomi Mi Band 6 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Xiaomi Mi Band 6 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Galaxy Fit2 güzel model bunada bakabilirsin. Xiaomi Mi Band 6 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Xiaomi Mi Band 6 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
4 453493 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 4 12 Ağustos 2022 #4 hidayet eker dedi: Galaxy Fit2 güzel model bunada bakabilirsin. Xiaomi Mi Band 6 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Xiaomi Mi Band 6 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Aralarında avantaj olarak ne fark var? 400 TL'ye yakın olmasını tercih ediyorum şu anlık o yüzden ana tercihim değil.
hidayet eker dedi: Galaxy Fit2 güzel model bunada bakabilirsin. Xiaomi Mi Band 6 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Xiaomi Mi Band 6 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Aralarında avantaj olarak ne fark var? 400 TL'ye yakın olmasını tercih ediyorum şu anlık o yüzden ana tercihim değil.
hidayet eker Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.686 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #5 453493 dedi: Aralarında avantaj olarak ne fark var? 400 TL'ye yakın olmasını tercih ediyorum şu anlık o yüzden ana tercihim değil. Genişletmek için tıkla... Çok bir farkları yok o kadar çıkmak istemiyorsanız Galaxy Fit2 alabilirsiniz.
453493 dedi: Aralarında avantaj olarak ne fark var? 400 TL'ye yakın olmasını tercih ediyorum şu anlık o yüzden ana tercihim değil. Genişletmek için tıkla... Çok bir farkları yok o kadar çıkmak istemiyorsanız Galaxy Fit2 alabilirsiniz.
4 453493 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 4 12 Ağustos 2022 #6 hidayet eker dedi: Çok bir farkları yok o kadar çıkmak istemiyorsanız Galaxy Fit2 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fit2 ile ilgili çok şikayet okudum Mi band 5 alacağım, Honor da aynı şekilde Ekşisözlük üzerinde gömülmüş.
hidayet eker dedi: Çok bir farkları yok o kadar çıkmak istemiyorsanız Galaxy Fit2 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fit2 ile ilgili çok şikayet okudum Mi band 5 alacağım, Honor da aynı şekilde Ekşisözlük üzerinde gömülmüş.