theumtkyd
Hectopat
Bende viper mini var hocam sorularınızı beklerim.RGB'ye RPG dediğinizin farkına varın diye dedim.
Hangisi daha iyi ona göre bugün sipariş vereceğim.
Bende viper mini var hocam sorularınızı beklerim.RGB'ye RPG dediğinizin farkına varın diye dedim.
Hocam bence Razer daha iyidir ama bende bilmediğim için konuyu açtımRGB'ye RPG dediğinizin farkına varın diye dedim.
İkisi de gayet iyi olması lazım hocam seçim sizin. Bende viper mini var sorularınızı bekliyorum.Hocam bence Razer daha iyidir ama bende bilmediğim için konuyu açtım![]()
Aynen öyle.Viper Mini elinize uygunsa gayet güzel bir mouse ekipmanlarda Razer SteelSeries Logitech dışında adamakıllı marka birkaç marka dışında pek yok Türkiye'de.
Hocam daha önceden deathadder kullandınız mı veya aralarında çok fazla fark var mı bir de ben küçük mouseleri lullanamıyorum (bkz:g300s) boyutları ortlama ne kadar avuca tam olarak oturuyor mu cevaplarsanız sevinirim.Bende viper mini var hocam sorularınızı beklerim.
Hocam benim elim küçük olduğu için tam oturuyor ama sizin el ölçünüzü bilemem. Hemen cetvel veya mezura alıp orta parmaktan bileğe ölçüp yazar mısınız? Ben deathadder V2 mini kullanmadım ama da V2 mini alacaktım sonradan viper mini gözüme daha hoş gözüktüğü için viper mini aldım. İkisi de hemen hemen aynı. El ölçünüzü söylerseniz yardımcı olurum.Hocam daha önceden deathadder kullandınız mı veya aralarında çok fazla fark var mı bir de ben küçük mouseleri lullanamıyorum (bkz:g300s) boyutları ortlama ne kadar avuca tam olarak oturuyor mu cevaplarsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.