4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 3 Mayıs 2021 #11 Arda Oytun dedi: Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Bence multimedya tuşlarına vs. sahip olduğu için Redragon daha iyi gibi.
Arda Oytun dedi: Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Bence multimedya tuşlarına vs. sahip olduğu için Redragon daha iyi gibi.
I isthat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 711 Çözümler 4 3 Mayıs 2021 #12 Arda Oytun dedi: Redragon'u daha önce çok görmemiştim kaliteli midir nasıldır ASUS SteelSeries Hyper X gibi dayanıklı ve sağlam mıdır bunu almayı düşünüyorum da mantıklı geli ayriyeten öneriniz için teşekkürler. Öneriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Redragon k552 kumara red switch kullanıyorum memnunum. Yurt dışında falan da çok önerilen bir marka. Arda Oytun dedi: Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Makro ve multimedya tuşları var Redragon'da kullanıyorsan daha iyi.
Arda Oytun dedi: Redragon'u daha önce çok görmemiştim kaliteli midir nasıldır ASUS SteelSeries Hyper X gibi dayanıklı ve sağlam mıdır bunu almayı düşünüyorum da mantıklı geli ayriyeten öneriniz için teşekkürler. Öneriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Redragon k552 kumara red switch kullanıyorum memnunum. Yurt dışında falan da çok önerilen bir marka. Arda Oytun dedi: Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Makro ve multimedya tuşları var Redragon'da kullanıyorsan daha iyi.
Arda Oytun Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 129 3 Mayıs 2021 #13 436523 dedi: Bence multimedya tuşlarına vs. sahip olduğu için Redragon daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... tamam çok teşekkürler isthat dedi: Redragon k552 kumara red switch kullanıyorum memnunum. Yurt dışında falan da çok önerilen bir marka. Makro ve multimedya tuşları var Redragon'da kullanıyorsan daha iyi. Genişletmek için tıkla... sizede teşekkür ederim ben de muhtemelen onu alacağım
436523 dedi: Bence multimedya tuşlarına vs. sahip olduğu için Redragon daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... tamam çok teşekkürler isthat dedi: Redragon k552 kumara red switch kullanıyorum memnunum. Yurt dışında falan da çok önerilen bir marka. Makro ve multimedya tuşları var Redragon'da kullanıyorsan daha iyi. Genişletmek için tıkla... sizede teşekkür ederim ben de muhtemelen onu alacağım