400 TL DDR3 RAM Önerisi

dexa

Hectopat
2x4 8 gb bi ram kullanıyorum aynısından almak istiyorum. Yine 2x4 mü yada tek 8 alsam bir fark görürmüyüm hangisini almalıyım.

Dosya Ekleri

• sds.jpg
    sds.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 40
Anakartta 4 ram slotu varsa 2x4 alın daha iyi olur

Hocam sisteminiz tam olarak nedir bilmiyorum, bir süre daha bekleyip bütçeyi biraz zorlayıp
Mesela haftasonu KDV indirimlerinden faydalanıp 2 tane DDR4 8 GB alsanız? 550-600 arası bulursunuz diye düşünüyorum, hem 2400MHz alabilirsiniz

Hocam sisteminiz tam olarak nedir bilmiyorum, bir süre daha bekleyip bütçeyi biraz zorlayıp
Mesela haftasonu KDV indirimlerinden faydalanıp 2 tane DDR4 8 GB alsanız? 550-600 arası bulursunuz diye düşünüyorum, hem 2400MHz alabilirsiniz
aynısı olursa daha iyi verim alırım diye biliyorumda
aynısı olursa daha iyi verim alırım diye biliyorumda
i7-4770K
Şuan gtx1660 super gaming x alıcağım
bidaha ekstra masfraf etmek yerine sadece buna uygun 8gb alsam ona göre çokmu fark görürüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı