Arkadaşın dediğine katılıyorum. Ben 7 ay önce dolaptan 2. el G29 vites ve stant aldım 2.200 TL'ye. Ve aldıktan sonra da sürekli takip ediyordum ta ki fiyatlar uçana kadar şu an aynı şekil de almaya kalksam rahat 5.000 TL. 400 TL bütçen var ise sakın paranı çöpe atma. Güzel bir ürün istiyorsan en az 1.000 TL bütçen olmalı. Her şey de olduğu gibi direksiyon fiyatları da uçtu maalesef. Ne yazık ki o treni de kaçırdık.
Hocam ülke şartları maalesef elden anca o kadarı geliyordur biliyorum fakat klavye ile oynasan daha iyi 400 liraya alacağın 180 derecelik bir direksiyon ile oynamaktansa...
O zaman yapacak bir şey yok 180 derece potansiyometrelerin hiçbir zevki yok boşuna alıp çöpe atar.
DFGT'lerin fiyatı uçmuş durumda. Biraz daha biriktirerek alınmaz. Ve artık çok bulunmuyor, bayağı araştırmak gerek.
O fiyata 180 derece bulabilirsiniz ama sizi hiç tatmin etmeyecektir. Kendimde kullandım cidden hiç sarmıyor.
Arkadaşlar Snopy Rampage RX3 diye direksiyon buldum 270 derece sizce alınır mı? Fiyatı da 250 TL.