400 TL Ekran Karti Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Tamirci
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 897
T

Tamirci

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Lafi uzatmadan sistemimin ozelliklerini yazayim.
  • Intel Core I5 650 3.20 GHz
  • Foxconn H55MXV
  • Kingstone 4 Gb DDR3 1333 MHz
  • Nagas 500 W 80+ Bronze
Ben ekran karti olarak Asus R7 260X dusundum. Bu model kasama sigar mi?
Yoksa Sapphire modelini mi seceyim?
Kasamı da resim olarak ekleyecegim.

Ek olarak R7 260X HD serisinde hangi karta denktir? Eski kartim HD 6570. Ne kadar bir performans artisi yasarim? En azindan Far Cry 4 oyununu medium 1080p oynayabilir miyim?

Gecenin bu vaktinde cevap alamamam normal diye dusunuyorum ancak beni mazur gorun. Dolar hizla yukseliyor ve bende bu kisik butce ile elimdem gelenin en iyisini bir an once almak istiyorum. Eminim yarin oneriler gelecektir. Iyi geceler. @Silinen üye

Kasa.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasan küçük ve kablo karmaşası varsa sığmazı zor. Sapphire alabilirin. R7 260X HD 7780 dengi bir karttır. Performans artışı bakımından fark hissedilir olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R7 260X'in HD serisinde karşılığı HD7790 diyebiliriz. Far Cry 4'ü medium ayarlarda oynayabilmeniz gerek.

Sapphire R7 260X alsam. Tek fanli olani. Kasama sigar mi? Kasayi daha sonra degistirebilirim. Yani bunu aldiktan 1-2 ay sonra.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı