400 TL Gaming Klavye Önerisi

Hexagram

Kilopat
Herkese merhaba arkadaşlar ,
Ben klavye olarak SteelSeries Apex gibi klavyeler düşünüyorum ama Apex gibi birkaç klavyenin dili ingilizce. Bu benim için sorun oluşturur mu ? Hangi tuşlar Türkçe klavyelere göre farklıdır ? Bunları yanıtlarsanız sevinirim. Bu arada 400 TL'ye kadar klavye önerisine açığım.

Thermaltake markasına ısınamadım. Mekanik olması da zorunlu değil. Işıklandırması güzel , makrosu aşırı olmayacak şekilde olursa güzel olur. Mümkünse yandan USB girişi felan da olsun.

@ByZuras Razer Blackwidow 2013 düşünüyordum ama kullandığı switch Cherry MX Blue. Sesi çok çıkartıyor - benim için önemli değil - ve daha çok yazmaya uygun bir klavye olduğunu düşünüyorum. Ama hakkında çok olumlu bilgiler verirseniz olabilir.

Yurt dışından düşünür isen Razer DeathStalker Ultimate klavye var. Amazonda 235 $ . Başka bir sitede daha ucuza bulabileceğinizi düşünüyorum.

@ByZuras benim için bu sorun işte. Günde en az 8 saat skype görüşmesi yapıyoruz ve benim aldığım ekipmanların aynısını onlarda alacak. Dört bir yandan 'tık' sesi duymak kötü olur. Peki SteelSeries Apex alsam , İngilizce olduğu için sorun çıkarır mı ?

İngilizce klavyelerde Türkçe karakterler yoktur. (ö,ç,ş,ü,ğ..) Bazı tuşların yerleri de değişiktir.
Sıralama resimdekine benzer oluyor. (Resmin boyutu büyük olduğundan yükleyemedim, link attım.) Oyun için sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.
1000000000020311_o.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı