400 TL Gaming mouse önerisi

MacaBeyi

Kilopat
Daha fazla  
İki fare düşünüyorum aklımda olan. El uzunluğum 19 cm, en 9.5 cm. Bu iki mouse çok hoşuma gitti tek farkları galiba skatezleri. 330 TL'lik benim daha hoşuma gitti ama delikli mouse bugüne kadar hiç kullanmadım kuşkularım var. Acaba kapalı versiyon olan M800 modelini mi alsam ne dersiniz? Genel olarak Valorant, CS:GO ve LoL oynuyorum.
Farkı hisseder miyim skatezlerden dolayı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu fareye bakın derim:

Ürün 3335 sensörlüdür, 3325'li modeli almayın.

Eğer kablolu isterseniz:

Şu fareye bakın derim:

Ürün 3335 sensörlüdür, 3325'li modeli almayın.

Eğer kablolu isterseniz:

3389 Sensör daha iyi bir sensör değil mi? Bir de skatez konusu var. PFT skatez kullanılıyor M700'de normalde M800 düşünüyordum bende.
HyperX güzelmiş, fiyat olarak biraz fark var. 100 TL'ye değer mi :)

3389 Sensör daha iyi bir sensör değil mi? Bir de skatez konusu var. PFT skatez kullanılıyor M700'de normalde M800 düşünüyordum bende.
HyperX güzelmiş, fiyat olarak biraz fark var. 100 TL'ye değer mi :)
Hayır 3389 da 3335 de 400 ips 40g. Bir farkları yok. PTFE skatez ne yazık ki yok. 3335 kablosuz fareler için üretilmiş bir sensör, az güç tüketip yüksek performans sunmaktır hedefi. Kablolu farelerde de kullanılıyor tabiiki. Wireless her zaman daha iyidir. Bütçeniz varsa alın derim. Haste de gayet iyi. Eliniz büyükse Haste bakın derim. (Haste de 3335 sensör var. Ve switchleri TTC Gold, çok güzel bir switch. M800'de Kailh GM 4.0 var. Bu da gayet güzel.)

Hayır 3389 da 3335 de 400 IPS 40G. Bir farkları yok. PTFE skatez ne yazık ki yok. 3335 kablosuz fareler için üretilmiş bir sensör, az güç tüketip yüksek performans sunmaktır hedefi. Kablolu farelerde de kullanılıyor tabii ki. Wireless her zaman daha iyidir. Bütçeniz varsa alın derim. Haste de gayet iyi. Eliniz büyükse Haste bakın derim. (Haste de 3335 sensör var. Ve Switch'leri TTC Gold, çok güzel bir Switch. M800'de Kailh GM 4.0 var. Bu da gayet güzel.)

Arafta kaldım çokça.
400'lere çıktıktan sonra güzel Mouse'ler var aslında. Skatezleri değiştirsek acaba fiyat farkı kaça çıkar orasını bir düşünmem lazım. Olabilir aslında dediğiniz gibi. Hasteye bir bakayım ve bu M800'ü listeme yazayım o zaman. Zaten birkaç tane mouse kaldı eleye eleye. Delikli olanların duruşu da ağırlık oranı da çok hoş :D
Hayır 3389 da 3335 de 400 ips 40g. Bir farkları yok. PTFE skatez ne yazık ki yok. 3335 kablosuz fareler için üretilmiş bir sensör, az güç tüketip yüksek performans sunmaktır hedefi. Kablolu farelerde de kullanılıyor tabiiki. Wireless her zaman daha iyidir. Bütçeniz varsa alın derim. Haste de gayet iyi. Eliniz büyükse Haste bakın derim. (Haste de 3335 sensör var. Ve switchleri TTC Gold, çok güzel bir switch. M800'de Kailh GM 4.0 var. Bu da gayet güzel.)
Araştırdım, taradım en sonunda M700 ü aldım hocam :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı