400 TL ikinci el mouse önerisi

Bütçe
400

Enes Mehmet

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 2060 Super ryzen 5 5600 16 GB ram 2 TB ssd
Meslek
Garson
Sıfır fareler uçuk fiyatlara satıldığı için ikinci el almayı düşünüyorum. RGB ve yazılımlı olması yeterli benim için.

Sıfır fareler uçuk fiyatlara satıldığı için ikinci el almayı düşünüyorum. RGB ve yazılımlı olması yeterli benim için.

Bütçeyi arttırıp, Aigo GM80 Plus alın. Ben de sürekli 2. el alıp satıyorum ama bu bütçede 2. ele girmem.

Kendi faremi önerebilirim 5 yıla yakın süredir kullanıyorum işimi görüyor sensörünü unuttum 8000 DPI 1000Hz sifiri 800 lira falan 2. Elde bulabilirsiniz Logitech G203

Bütçeyi arttırıp, Aigo GM80 Plus alın. Ben de sürekli 2. el alıp satıyorum ama bu bütçede 2. ele girmem.

İnanın bütçemi arttırmayı bende isterdim ama bu aralar çok sıkışığım sırf o yüzden ekipmanlarımı sattım zaten 2. elden tekrar toparlamaya çalışıyorum.

Kendi faremi önerebilirim 5 yıla yakın süredir kullanıyorum işimi görüyor sensörünü unuttum 8000 DPI 1000Hz sifiri 800 lira falan 2. elde bulabilirsiniz Logitech G203.

Ona bakmıştım ama çoğunda scroll tuşu arızası var basitçe çözülebilen bir şey mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı