Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, Creative Sound Blaster Z kullandığımdan ses kartlı kulaklık almak istemiyorum. 400TL civarları da 3.5mm jaklı kulaklık önerisi alabilir miyim?
Cougar Immersa TI 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Merhabalar arkadaşlar. Bu gün aşırı memnun olduğum bir satın alımdan inceleme yapmak üzere buradayım. Bu gün burada bana eşlik eden ürün Mpow Air Pro modeli. Kendisi Fury X'in abartısız 2 kat geliştirilmiş hali diyebilirim. Hala böyle bir ürünün mevcut olduğuna şaşmaktayım. Buna ben 315 TL...
www.technopat.net
Ses kartınız iyi ise kablolu kablosuz halinden daha iyi olacaktır. İsterseniz kablosuz olarak da kullanma şansınız var. Özellikleri fiyatının 2 3 kat üstünde diyebilirim. Kendim Void Prodan geçtim ve çok memnunum.