Dostum eğer 100₺ daha ekleme imkanın var ise "Rampage kb r15" model klavyeyi öneririm müthiş bir klavye MEKANİK ve bir sürü mpdu bulunmaktaMax 400 TL klavye önerir misiniz?
Dostum eğer 100₺ daha ekleme imkanın var ise "Rampage KB R15" model klavyeyi öneririm müthiş bir klavye mekanik ve bir sürü mpdu bulunmakta.
Dostum eğer 100₺ daha ekleme imkanın var ise "Rampage KB R15" model klavyeyi öneririm müthiş bir klavye mekanik ve bir sürü mpdu bulunmakta.
Bu satıcıdan almayın bence. 4 gün önce aldım ve space tuşu bozuk çıktı. İade ettik aynı gün hala gelmedi. Yani tabii 1 üründe olan bir sıkıntı olup bana denk gelmiş olabilir ama başka satıcılardan alın bence. Müşteri hizmetleri de hiç ilgili değildi.
Bu satıcıdan almayın bence. 4 gün önce aldım ve space tuşu bozuk çıktı. İade ettik aynı gün hala gelmedi. Yani tabii 1 üründe olan bir sıkıntı olup bana denk gelmiş olabilir ama başka satıcılardan alın bence. Müşteri hizmetleri de hiç ilgili değildi.
Gampower'ın kaliteli klavyesidir.
![]()
GamePower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Suya Dayanıklı Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.