400 TL klavye önerisi

Alınmaz. Attığım klavyeyi niye istemiyorsunuz anlamadım.

Niye alınmaz hocam biraz yorumlara baktım memnun kişi çok var ve reddragon markasını biliyorum kalitesini de biliyorum ama RGB yok sıkıntı orada şimdi diyecekseniz RGB'ye ne gerek var haklısınız ama aldım mı bari şık bir şey olsun istiyorum.
 
@emircanunlts'in yorumlarını dikkate alın. Başında "Game" ibaresi olan markalardan pek medet ummayın. He bütçe artmıyorsa kaliteli bir mekanik hisli klavye alın. Corsair K55 bunlardan biri mesela.
game ibaresi olan bildiğim marka zaten bir gamepower bir de gamebooster başka da varsa aklıma gelmiyor. Ve 400 tl üzerinde ama en uygun alınabilecek klavye hangisi?
 
Son düzenleme:
@lVoLBieXl

Bunlara benzer birkaç "marka" daha var. (Gametech, gamemax vs.)

Güzel indirim almış:


Hocam gerçekten indirimi iyi ise alacağım? Ve hocam ben klavye ve fare de değişeceğim için klavyeye çok bütçe kalmıyor. Ama attığınız klavye gerçekten çok güzel. Şu an da Rampage Comfort kulaklık kullanıyorum ve Logitech G102 mouse kullanıyorum sizce değiştirmeme gerek var mı?
 
@lVoLBieXl

Klavye ihtiyacınız var ve mekanik bir şey arıyorsunuz: Sunduğum ürün kaçmaz.

Genel yorum yapacak olursam: Kullandığınız mouse gayet güzel. Kulaklık ise bir ara değiştirilir ama orada da iyi bir ürün almak için bütçe ayarlamanız gerekir.

Ortalama ne kadar bir bütçe acaba?
 
@lVoLBieXl

Kabataslak klavye için ayırdığınız bütçe kadar diyelim.

Mesela:



 

Geri
Yukarı