400 TL Klavye önerisi

@Matrixxx7 Mekanik switchler. Daha hızlı, daha rahat, daha dayanıklı ömürlük klavyeler. Ayrıca RGB'si var, bilek desteği ve makro tuşları gibi özellikleri var. Böyle gidiyor işte.

@Emir-EA Cooler Master CK350 alabilirsin.

Motospeed, James Donkey, Gamepower gibi dandik markalardan uzak durun. CK350 gibi bir klavyenin dengi olamazlar.

@Modeste Aldığınız ürünün sadece çalışmasını bekliyorsunuz. Ben bile beklentimi daha yüksek tutardım :) Kalite düzeyini bu kadar iyi anlatamazdınız, teşekkürler.

Sizin aldığını klavye çalışıyor diye bu olbilecek en dandik mekanik klavyelerden olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Cooler Master'ın MK110 yarı-mekanik klavyesi bile çok çok daha iyidir ondan.

Kalite düzeyini nasıl anlatabilirsiniz merak ettim. Tek beklediğim şey çalışması değil tabii ki 🙂 bir klavyede arayabileceğim her özellik mevcut, tabii bu benim için geçerli. Sizin veya soru sahibinin bir klavyeden ne gibi özellikler isteyeceği farklıdır illaki. Ama arkadaşın belirttiği fiyatta benim aklıma gelen ürün bu oldu sizin belirttiğiniz ürünün fiyatı da bir tık aşmakta zaten.

Dediğim gibi, ondan düşük fiyatlı olan yarı mekanik CM MK110 bile daha iyidir.

Millet anlamak istemiyor, kendi malı çünkü. Bu Çin işi dandik switchli klavyeler ilk popüler olmaya başladığı zamandan beri söylüyorum almayın diye. Çünkü kalitesiz, kalitesiz, kalitesizzzzz.

Net.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı