400 TL Modem Önerisi

ahmet412

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba şu anda TurkNet’in 100 mbps internet paketini kullanıyorum ancak kullandığım modem kablosuz bağlantıda yüksek hızlara çıkamıyor. Yani bazen çıkıyor ancak sonra hemen 30-40 mbps gibi hızlara geri düşüyor. Kabloluda böyle bir sorun olmadığı için sorunun modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Maksimum bütçem 400TL önerdiğiniz bir modem var mı? Birde 5ghz’i desteklerse de iyi olur.

Aktif olarak hangi modemi kullanıyorsunuz? Türknet'in kendi sağladığı modemi düşünür müsünüz?

Aktif olarak hangi modemi kullanıyorsunuz? Türknet'in kendi sağladığı modemi düşünür müsünüz?
Zyxel vmg3312-b10b modelini kullanıyorum. Bu modemi bikaç yıl önce Turk Telekom vermişti. Ancak 2 ay önce Türk Telekom’un modeme otomatik olarak yaptığı güncelleme ile modem neredeyse çöp oldu. O yüzden iss’lerin verdiği modemlerden almak istemiyorum. Çünkü yazılımları onlara özel oluyor. Aynı modem modelini alcak olsam bile TurkNet aracılığıyla almamayı tercih ederim.

Hızınız altyapınıza ve hat değerlerinize göre belirlenir. İnternet sağlayıcınız, hat değerlerinize uygun en iyi hızı size sunacaktır. Modemin çekim gücü ve yazılımsam özellikleri bayağı iyi. Fiyat/Performans bir ürün çokça incelemesini ve tavsiye edenleri bulabilirsiniz. Daha önce kullanmadım.

5Ghz destekliyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Birebir ben kullanıyorum, zyxel in sitesinde hem türknet e özel hem de Zyxel'in kendi yazılımı var. Öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…