DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Temmuz 2020 #11 317678 dedi: 50 Mbps ise VDSL'dir. 5 GHz daha güncel, daha stabil. Sırf 5 GHz için ek masrafa gireceksen değmez. Genişletmek için tıkla... Modemim zırt pırt interneti kopuyor sadece wifi de oluyor bu olay eskidigini düşünüyorum artık daha güncel bir şey alirsam daha iyi olur dedim Silinen üye dedi: Hayır. Kurulum yapmalısınız. 4 dakika ya sürer ya sürmez. Genişletmek için tıkla... DSL-AC51 modelde isinma sorunu gibi sorunlar var mı (eksi yanları)
317678 dedi: 50 Mbps ise VDSL'dir. 5 GHz daha güncel, daha stabil. Sırf 5 GHz için ek masrafa gireceksen değmez. Genişletmek için tıkla... Modemim zırt pırt interneti kopuyor sadece wifi de oluyor bu olay eskidigini düşünüyorum artık daha güncel bir şey alirsam daha iyi olur dedim Silinen üye dedi: Hayır. Kurulum yapmalısınız. 4 dakika ya sürer ya sürmez. Genişletmek için tıkla... DSL-AC51 modelde isinma sorunu gibi sorunlar var mı (eksi yanları)
Ahuri52 Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 344 Çözümler 2 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #12 DeadsCrazy dedi: Modemim zırt pırt interneti kopuyor sadece wifi de oluyor bu olay eskidigini düşünüyorum artık daha güncel bir şey alirsam daha iyi olur dedim Genişletmek için tıkla... Öncelikle hat değerlerinizi atın problemin kaynağı beli olur.
DeadsCrazy dedi: Modemim zırt pırt interneti kopuyor sadece wifi de oluyor bu olay eskidigini düşünüyorum artık daha güncel bir şey alirsam daha iyi olur dedim Genişletmek için tıkla... Öncelikle hat değerlerinizi atın problemin kaynağı beli olur.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Temmuz 2020 #13 Ahuri52 dedi: Öncelikle hat değerlerinizi atın problemin kaynağı beli olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani
Ahuri52 dedi: Öncelikle hat değerlerinizi atın problemin kaynağı beli olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani
death flex Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 125 Çözümler 1 5 Temmuz 2020 #14 Şöyle bir şey ilginizi çeker belki, ben de kullanıyorum 2.4 GHz'de uzaklık problemi olmuyor.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 5 Temmuz 2020 #15 Keenetic aldım ama ısınma sorunları ve çekim gücü problemleri yaşıyorum yazılım anlamında harika. Sorunlarıma destek ekibi 2 gündür cevap yazamadı.
Keenetic aldım ama ısınma sorunları ve çekim gücü problemleri yaşıyorum yazılım anlamında harika. Sorunlarıma destek ekibi 2 gündür cevap yazamadı.