65 tl daha çıkarsanızEn fazla 400 TL bütçem var düzgün kafamı sıkmayacak pedleri yumuşak olan üst tarafı esnemeli olan bir kulaklık almak istiyorum. Var mı önerisi olan?
65 TL daha çıkarsanız
![]()
XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 528,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rampage alınmaz hocam. Az daha çıkıp XPG alın derim. Gamepower, Rampage gibi markaların kulaklıkları nedensizce ağır oluyor. Ve kaliteli de değil.İyi midir sizce almaya değer mi hepiniz bunu önermişsinizde
Alınırmı sizce![]()
Rampage Rm-k45 Orbit-s Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k45 Orbit-s Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
XPG'de 7.1 yok mikrofonu berbat ses seviyesi düşük dış kalitesine bişey diyemem.Rampage alınmaz hocam. Az daha çıkıp XPG alın derim. Gamepower, Rampage gibi markaların kulaklıkları nedensizce ağır oluyor. Ve kaliteli de değil.
XPG'de 7.1 yok mikrofonu berbat ses seviyesi düşük dış kalitesine bir şey diyemem.
Rampage alınmaz hocam. Az daha çıkıp XPG alın derim. Gamepower, Rampage gibi markaların kulaklıkları nedensizce ağır oluyor. Ve kaliteli de değil.
Benim düşüncem rampage çünkü bu fiyata alınacak en kaliteli kulaklık marka olarak rampage.(sen yine de benim düşünceme bakarak davranma.)Ne alınır peki ne alim öneriniz var mıdır?
Cidden araştırdığımda herkes kötü diyor mikrofon kalitesine
Benim düşüncem Rampage çünkü bu fiyata alınacak en kaliteli kulaklık marka olarak Rampage.(sen yine de benim düşünceme bakarak davranma.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.