3325 var, pek sağlam değil.msı clutch gm11 bu nasıl
3325 var, pek sağlam değil.msı clutch gm11 bu nasıl
Ne önerirsin o fiyata3325 var, pek sağlam değil.
Şu an kullandığım mouse everese SGM-x7 bunun boyutunu ve tutuşunu seviyorum 8 senedir kullanıyorum ve sadece sol tık çok nadir FPS oyunlarında sıkıntı yaratıyor. Yeni bir mouse ye geçmek istedim açıkçası artık. Sensör işlerinden de pek anlamıyorum ne almalıyım?Gaming gecesinde indirime girecek baya ucuz olur alınır mı? 200 lerde bir fiyata![]()
GamePower Translucent 10.000DPI 7 Tuş RGB Profesyonel Optik Gaming Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
HP omen vector essantial nasıl 400tl güzelse direk sipariş vereceğim3325 var, pek sağlam değil.
Yani diğerlerinden bir tık daha güzel gibi. Gaming Gecesinde güzel bir mouse göremedim, belki gelebilir sonra. Sıkıntısı vesaire var mı bakmadım.Gaming gecesinde indirime girecek baya ucuz olur alınır mı? 200 lerde bir fiyata![]()
GamePower Translucent 10.000DPI 7 Tuş RGB Profesyonel Optik Gaming Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şu an kullandığım mouse everese SGM-x7 bunun boyutunu ve tutuşunu seviyorum 8 senedir kullanıyorum ve sadece sol tık çok nadir FPS oyunlarında sıkıntı yaratıyor. Yeni bir mouse ye geçmek istedim açıkçası artık. Sensör işlerinden de pek anlamıyorum ne almalıyım?
HP omen vector essantial nasıl 400tl güzelse direk sipariş vereceğim
Hocam HP omen vector essantial iyi midir?Yani diğerlerinden bir tık daha güzel gibi. Gaming Gecesinde güzel bir mouse göremedim, belki gelebilir sonra. Sıkıntısı vesaire var mı bakmadım.
AOC AGM700 veya omen vector essantial arasından hangisini önerirsin ikiside 400tlYani diğerlerinden bir tık daha güzel gibi. Gaming Gecesinde güzel bir mouse göremedim, belki gelebilir sonra. Sıkıntısı vesaire var mı bakmadım.
AOC daha güzel. Ve ağır.Hocam HP omen vector essantial iyi midir?
400TL
AOC AGM700 veya omen vector essantial arasından hangisini önerirsin ikiside 400tl
HP omen reactor diye bir mouse önerildi bana o fiyata değer miAOC daha güzel. Ve ağır.
AOC modelinden şaşmazdım ben.HP omen reactor diye bir mouse önerildi bana o fiyata değer mi
TeşekkürlerAOC modelinden şaşmazdım ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.