400 TL UPS Önerisi

117084

Kilopat
Makaleler
4
Bilgisayarımı ve monitörümü 5-10 dakika açık tutabilecek 400TL'ye kadar UPS arıyorum. Bilgisayarı kapattıktan sonra modemi bağlayıp internete bağlanmak istiyorum. 30 dakika falan modemi açık tutarsa iyi olur. Ryzen 3 1200,
MSI Gaming X 1050TI ve High Power 400W 80+ Bronze PSU kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

285TL'ye Lite II 1000va modelini aldım. Nano Modem modeli bana saçma geldi almadım. Power Manager diye bir tane de yazılımı varmış, yükledim, bir sıkıntı yok şuan. Şimdilik ev telefonu takılı. Yarın ilk önce monitörü sonra masaüstü bilgisayarı bağlayıp test edeceğim.

285TL'ye Lite II 1000va modelini aldım. Nano Modem modeli bana saçma geldi almadım. Power Manager diye bir tane de yazılımı varmış, yükledim, bir sıkıntı yok şuan. Şimdilik ev telefonu takılı. Yarın ilk önce monitörü sonra masaüstü bilgisayarı bağlayıp test edeceğim.
Saçma değil. Baya uzun idare ettiriyor modemi. PC kapansa bile en azından oturur video izlersin.

Saçma değil. Baya uzun idare ettiriyor modemi. PC kapansa bile en azından oturur video izlersin.

Belki daha sonra alırım. Şuan pek ihtiyacım yok denebilir.

Ayrıca UPS'nin denemesini kısa sürede olsa yaptım. Beğendim. UPS'den değişik sesler gelmeseydi biraz daha zorlayacaktım UPS'yi ama olmadı. Yer altındaki kablolarda yangın çıktı ev diskoya döndü. :D Baktım aletler zarar görecek indirdim şalteri karanlıkta oturuyorum.

"Yok bu line interactive bilgisayarı açık tutar ama reset atar" "Alma sakın çöp bunlar" diyenler yüzünden biraz korktum ama bir sıkıntı yaşamadım.

Kapasite testi sabaha kaldı artık. Teşekkürler.

İncelemesinide yapamayacağım. :/ Saha dolabı bozulmuş. Mobil internetimde bitmek üzere.

TürkNet'liyiz birde. Süründürecekler bizi şimdi. :lanet: Bu nasıl bir şans arkadaş. Aküyü bağladık yaşadıklarımıza bak. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı