400 TL'ye Ekran Kartı Tavsiyesi

ubey

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2014
Mesajlar
27
Merhaba öncelikle şunu bellirtemk isterim ben yaklaşık 12 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum ve ihtiyacım olan sadece ekran kartı tavsiyesi belli modeli araştırdım ve gayet de başarılı performanslar veriyorlar tabi bu kadar yakın bir performans veren ürünler olunca secim de baya zorlaşıyor sistem itibari en zor secime geldim ve bir çok kez konu açtım fakat bir türlü istediğim kara varamadım ve en son olarak 400 TL ile en iyisini almaya çalışıyorum tabi buda kararı baya zor kılıyor sız den lütfen şefaf olmanızı rica ediyorum lütfen markaya takılı kalmayın paramla en iyisi alamaya calışıyorum sonradan pişman olmaktansa araştırarak almak daha mantıklı geliyor özellikle Recep Baltaş sizden de bir iki kelime duymak isterim tüm tavsiyelerinizi dinledim soldan 2 rakalmlar da gayet iyi.
Saygılarımla

Amd Ekran Kartı

Nvidia Ekran Kartı
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı alırken bilgisayarının güç kaynağının ekran kartının yükünü kaldırıp kaldıramayacağı da önemli.
Bilgisayarının diğer özelliklerini de yazarsan işlemci ile darboğaz, güç sorunu gibi problemler yaşamaman için yardımcı olabilelim.
 
Üzgünüm fakat 2 el alamayacağım. Cünkü kredi kartı ile alacağım.

Ben o konuları aştım 4670 k 5i düşünüyorum şimdilik. Geçiçi olarak g3220 alacağım. 650 vs cosiar psu alıyorum. Ana kart ise MSI z97.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm yorum yapan arkadaşlara Teşekkür ederim. Sanırsam ekran kartımı da buldum. 7790 asus oc 2 gb versiyonu şimdi bir soru daha. Acaba 650 vs cosiar wat crossfire yeterli mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı