400 TL'ye fare önerisi

Bütçe
400
Bende halihazırda kupon vardı. Nasıl geliyor bilmiyorum. Son olarak, bazı arkadaşlar M808 daha da alınabilir bir mouse demiş.

Örneğin; Lenovo Legion M300s alınır mı?

İsterseniz M808 tercih edin. Kullanmadığım için yorum yapabiliyorum ancak kullanan arkadaşlar da yorum yapmış.

@Marix

Hocam M808 de alınabilir de üstündeki delikler pek hoş olmuyor benim için.

M300s kötü mü ki? Ona göre siparişi iptal edeyim. @Henss

Hocam M808 de alınabilir de üstündeki delikler pek hoş olmuyor benim için.

M300s kötü mü ki? Ona göre siparişi iptal edeyim. @Henss
M300s iyi bir mouse. Ancak ikisi arasinda karsilastirma yapamiyorum. M808'i kullanmadiğim için bilmiyorum.

Delik sevmiyorsanız M300s alın geçin bence.

N11 de 500 TL'ye 100 TL indirim var benim de bütçem 400 olduğuna göre 500 TL'lik ürün bulup kupon uygulasam olur mu?

@Henss

Hocam sizi de oyalıyorum özür dilerim.

Son düzenleme:
N11 de 500 TL'ye 100 TL indirim var benim de bütçem 400 olduğuna göre 500 TL'lik ürün bulup kupon uygulasam olur mu?

@Henss
Olur ancak neden böyle yapıyorsunuz? Zaten her türlü 400 tl gidiyor. Kuponu kullanmamak daha mantıklı. İhtiyacınız olduğu zaman kullanırsınız.

Hocam sizi de oyalıyorum özür dilerim.
Sorun yok hocam biz zaten yardımcı olmak için bu forumdayız.

Olur ancak neden böyle yapıyorsunuz? Zaten her türlü 400 TL gidiyor. Kuponu kullanmamak daha mantıklı. İhtiyacınız olduğu zaman kullanırsınız.

N11'i bir daha kullanacağımı sanmıyorum. Mesela 400 TL'lik mouse değil de N11 de varsa 500 TL'lik mouse alınır diye düşündüm.

N11'de 500 TL'ye daha iyi bir mouse bulabilirseniz o zaman kuponu kullanın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı