400 TL'ye kadar klavye önerisi

Wassmir

Femtopat
Merhaba. Bütçem başlıkta yazan gibi Max. 400. ama 400 olmaması kesinlikle öncelikli tercihim. Birkaç araştırma yaptım ve Red Switch mekanik almak istiyorum. Forumda Trust GXT 890 modelini öneriyorlar fakat tuş silinmesi olduğunu okudum birkaç yerde. Gamepower Ogre'ye baktım onda da metalden ses geliyormuş. Açıkcası Gamepower önermeyen Trust öneriyor, Trust'a bakıyorum sorunlu diyorlar biraz kararsız kaldım. Bilek desteği seviyorum ama klavye kaliteli olursa sorun değil. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

Gamepower Saber alabilirsin red switch takıntın yoksa. Zira kendisi blue switch. Trust ise deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki sizi pişman eder. Benim önerdiğim klavyede bilek desteği yok bilginiz olsun. Pek sizin kriterlerinize uymuyor ama en azından deneyim edip kullandığım bir klavye. Gayet kalitelidir bir sorununu görmedim tavsiye ederim size de.

Gamepower saber alabilirsin Red Switch takıntın yoksa. Zira kendisi Blue Switch. Trust ise deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki sizi pişman eder. Benim önerdiğim klavyede bilek desteği yok bilginiz olsun. Pek sizin kriterlerinize uymuyor ama en azından deneyim edip kullandığım bir klavye. Gayet kalitelidir bir sorununu görmedim tavsiye ederim size de.

Şahsen bende Gamepower Medusa kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama forumda öyle bir yazmışlar ki sanki aldığın gün bozuluyor gibi. Red Switch olması daha iyi benim açımdan sesten bir tık rahatsız oluyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı