Dyvanx
Hectopat
Şu klavyeleri buldum, bunlar arasında en iyisi hangisi? Bunlar dışında başka bir tavsiyeniz var mı?
www.n11.com
www.incehesap.com
www.gittigidiyor.com
ty.gl
Klavye kullanım amacını yazmamışım. Klavyenin kullanım amacı: (neredeyse her şey) oyun oynuyorum bu yüzden mekanik olursa iyi olur. Ama bazen belge yazmam gerekiyor o yüzden Blue Switch ve ses çıkaran Switch'ler kesinlikle olmaz. Gece ve sabah kullanacağım. Ayrıca yazılımla da ilgileniyorum.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Klavye Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!
Razer Cynosa V2 Chroma Gaming Keyboard Lighting Effects RGB Siyah RZ03-03401300-R3L1 Fiyatı
RAZER Cynosa V2 Chroma Membran Türkçe Klavye Siyah RZ03-03401300-R3L1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Klavye kullanım amacını yazmamışım. Klavyenin kullanım amacı: (neredeyse her şey) oyun oynuyorum bu yüzden mekanik olursa iyi olur. Ama bazen belge yazmam gerekiyor o yüzden Blue Switch ve ses çıkaran Switch'ler kesinlikle olmaz. Gece ve sabah kullanacağım. Ayrıca yazılımla da ilgileniyorum.
Son düzenleme: