400 TL'ye klavye tavsiyesi

Makaleler
2
Öncelikle arkadaşlar çok soru sorduğum için özür dilerim.

Ben şu an da GamePower Warlock kırmızı switch klavyeye sahibim. Ortalama 1 yıl oldu ve hiç hoşuma gitmedi. En sonunda kazandığım paralarla başka klavye almaya karar verdim. Şu anki param 400 420TL civari, aklımda ise bu klavye var. Bu fiyat bazında mavi switch olarak başka klavye var mıdır ve 400 TL'ye değer mi? Daha ucuza mı almalıyım? Teşekkürler.

G

Ben şu an da GamePower Warlock kırmızı switch klavyeye sahibim. Ortalama 1 yıl oldu ve hiç hoşuma gitmedi. En sonunda kazandığım paralarla başka klavye almaya karar verdim. Şu anki param 400 420TL civari, aklımda ise bu klavye var. Bu fiyat bazında mavi switch olarak başka klavye var mıdır ve 400 TL'ye değer mi? Daha ucuza mı almalıyım? Teşekkürler.
Gamepower ile Rampage arasında neredeyse hiç fark yok.

Razer Cynosa Chroma - turkish layout
Diye bir klavye var. Bu 540 TL'den düşmüş bir bak. Hespiburada sitesinde var.

Teşekkür ederim internette videoları varsa izleyeyim.
Şimdi izledim de pek bir hoşuma gitmedi.
G.

Gamepower ile Rampage arasında neredeyse hiç fark yok.

Diğer arkadaşta atmiş izledim fakat hoşuma gitmedi. Ben markada sorun olmuyorum sadece güzel bir iş yapmiş olmaları yeter, fakat bu elimde ki Warlock klavye hiç hoşuma gitmedi o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.

Rampage KB-R96 klayesine bakabilirsin. Aslında pek Rampage sevmem fakat bu klavyeyi beğendim. Videolarını izle içine sinersen alırsın dostum. Bir de saber RGB klavyesinede bakabilirsin.

Ben şu an da Gamepower Warlock kırmızı Switch klavyeye sahibim. Ortalama 1 yıl oldu ve hiç hoşuma gitmedi. En sonunda kazandığım paralarla başka klavye almaya karar verdim. Şu anki param 400 420TL civari, aklımda ise bu klavye var. Bu fiyat bazında mavi Switch olarak başka klavye var mıdır ve 400 TL'ye değer mi? Daha ucuza mı almalıyım? Teşekkürler.

.

.

Donanım arşivinde izlemiştim ama tam emin olmak için konu açma gereği duymuştum teşekkürelr.

Rampage KB-R96 klayesine bakabilirsin. Aslında pek Rampage sevmem fakat bu klavyeyi beğendim. Videolarını izle içine sinersen alırsın dostum. Bir de saber RGB klavyesinede bakabilirsin.

Teşekkürler hemen izleyeyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı