400 TL'ye kulaklık önerisi

mertcan ezer

Hectopat
Daha fazla  
Gelecek hafta yeni oyun kulaklığı alacağım rahat, iyi ses veren ve fiyatı 400 TL'yi geçmeyen kulaklık biliyorsanız.Amazondan üzerinden alacağım ürünü.

Siberia v2 Frost Blue'ye bir bak. 400 TL çok yüksek bir meblağ. Hepsini kulaklığa vermeni önermem. Alternatif olarak Razer Kraken 7.1'e bakabilirsin. Logitech G930'da bir alternatif.

Siberia v2 Frost Blue'yu düşünmüştüm bende ama 7.1 ses vermediği için sıkıntı olur mu, yani 7.1 farklı oluyormuşta.

Razer Kraken 7.1 Chroma. D&R'da 387TL'ydi en son.

Razer Kraken 7.1 ağır mı, öyle bir şey duymuştum da bir süre sonra kulakları acıtıyor diye okudum.

Razer Kraken 7.1 ağır mı, öyle bir şey duymuştum da bir süre sonra kulakları acıtıyor diye okudum.

Her kulaklık belli bir süreden sonra rahatsızlık vermeye başlar. Bu kaçınılmaz birşeydir. Fakat sadece Kraken için konuşursak; 4-5 saat aralıksız kullanımda, kullanıcılar rahatsızlık hissetmeye başladıklarını söylemişler.

LOGITECH G35. 389 tl. Harika bir kalitesi var. Göz önünde bulundur derim.

Steelseries daha daha rahat oluyormuşta ondan sordum.

G35 kulaklığı da düşündüm aslında ama tam karar veremedim sonuçta uzun zaman kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…