400 TL'ye Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Önerisi

hacıaegon

Decapat
Video ve yayınlar yapacağım. Hem 7.1 ses sistemi olan hemde mikrofonu sesi güzel iletecek bir kulaklığa ihtiyacım var. Bütçem maksimum 400 TL sizlerden iyi bir fiyat performans ürünü bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim kesinlikle önerimdir steelseries arctis 3 al derim yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ama ben bir 4 -5 aydır da takip ediyordum bu fiyata alabileceğin en iyi kulaklıktır.+ları ve - lerini yazıyorum;
+usb li olmayan nadir 7.1 kulaklık(jak girişli)
+kulaklık ın yastıkları çok rahat ve terleme yaptırmıyor(bu yasıklar için özel olarak steelseries patent almıştır)
+kulaklık sürücüleri 200 300 dolarlık kulaklıklarında da kullandıkları idda ediliyor
+mikrofonu çok iyi dışarıdan ne kadar ses geçeceğine sen seçiyorsun mik için 3 farklı ayarı var bunlarında 4 kademesi var
-98 db fakat yazılımı indirmeyince böyle eğerki yazılımı indirmezsen sesi beğenmeyebilirsin(az gelir ve 7.1 açık olmaz) yazılımsız çöp kısaca bu yüzden telefondan kullanmanı önermem

kişisel görüşüm:bundan önce ben steelseries siberia 200 kullanmıştım ve 2 sindende memnundum fakat sibera200 7.1 değildi fiyat performans olarak al derim önerimdir mikrofonuda çok beğenirsin birkaç yayıncıda görmüştüm birde bunun steelseries arctis 5 ve steelseries arctis 7 si var onlarıda inceleyebilrsin sanırsam technopat bu kulaklığı incelemişti hiç pişman değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…