Kardeşim kesinlikle önerimdir steelseries arctis 3 al derim yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ama ben bir 4 -5 aydır da takip ediyordum bu fiyata alabileceğin en iyi kulaklıktır.+ları ve - lerini yazıyorum;
+usb li olmayan nadir 7.1 kulaklık(jak girişli)
+kulaklık ın yastıkları çok rahat ve terleme yaptırmıyor(bu yasıklar için özel olarak steelseries patent almıştır)
+kulaklık sürücüleri 200 300 dolarlık kulaklıklarında da kullandıkları idda ediliyor
+mikrofonu çok iyi dışarıdan ne kadar ses geçeceğine sen seçiyorsun mik için 3 farklı ayarı var bunlarında 4 kademesi var
-98 db fakat yazılımı indirmeyince böyle eğerki yazılımı indirmezsen sesi beğenmeyebilirsin(az gelir ve 7.1 açık olmaz) yazılımsız çöp kısaca bu yüzden telefondan kullanmanı önermem
kişisel görüşüm:bundan önce ben steelseries siberia 200 kullanmıştım ve 2 sindende memnundum fakat sibera200 7.1 değildi fiyat performans olarak al derim önerimdir mikrofonuda çok beğenirsin birkaç yayıncıda görmüştüm birde bunun steelseries arctis 5 ve steelseries arctis 7 si var onlarıda inceleyebilrsin sanırsam technopat bu kulaklığı incelemişti hiç pişman değilim.